MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sov godt: Nyt koncept med TEMPUR® Sleep Store

Af Redaktionen

Glæd dig til en bedre nattesøvn i samarbejde med den nye TEMPUR® Sleep Store. 
Du er en bedre version af sig selv, hvis du har sovet godt.

Det ved du højst sandsynligt godt selv. 

Ifølge Anja Find, som er butiksansvarlig i TEMPUR® Sleep Store, Vestergade 11 i Odense, er søvnen hele fundamentet for at hverdagen fungerer.

Nattesøvnen er det vaskeprogram, der skyller alt det snavs væk, som hjernen har samlet i løbet af dagen.

Den gode nattesøvn hjælper til restituering og kan sammenkobles med forebyggelse af bl.a. Stress, Alzheimers og diabetes. 

”Danskerne har lært en masse om spisevaner, men din søvn er mindst lige så vigtig – Nu er tiden kommet til at sætte søvnen i fokus. 

TEMPUR® drømmer om at alle sover bedst muligt, hver eneste nat. Høj søvnkvalitet er lig med høj livskvalitet.”, siger Anja Find.

Et helt nyt søvnunivers

TEMPUR® Sleep Store er blevet et helt nyt søvnunivers.

Her kan du forvente at møde certificerede søvneksperter, der blandt andet tilbyder en individuel søvnvejledning, der tager udgangspunkt i analyse af dine søvnmønstre og søvnadfærd – bl.a. via samtaler med dig og udlån af TEMPUR Sleeptracker, som måler på din søvnkvalitet. 

I TEMPUR Sleep Store er det muligt at indgå i et 12 ugers forløb med hjælp til at forbedre din nattesøvn.

Her indgår man et tæt samarbejde med TEMPURs certificerede søvnvejledere, hvor der laves en individuel plan, for lige netop dig, med løbende opfølgninger.

“Forløbet kan sammenlignes med at tilkøbe en fitness coach i fitnesscentret, hvor man bliver hjulpet ind i de nye gode vaner.” siger Anja Find.

Der er også etableret et testcenter, som hjælper dig med at vælge den korrekte madras og pude til din kropstype og sovestilling, hvilket sikrer en optimal søvnergonomi og unikke tilpassede løsninger til din søvn. 

”Vi tager en mere holistisk tilgang til emnet søvn, og kan tilbyde så meget mere, end vi kunne før. Vi er ikke længere bare en sengebutik. Det er den fulde pakke,” siger Anja Find.

Der er også fokus på hele søvnmiljøet.

Vi kigger både på søvnergonomi og på søvnhygiejne. Det kan f.eks. være at der kommer for meget lys ind i dit soveværelse, at du har svært ved at falde i søvn på grund af tankemylder, eller andre aktiviteter, der giver udfordringer for din søvnkvalitet.

”Stress i hverdagen påvirker søvnen negativt. Men stressen kan også være resultatet af dårlig søvn. Vi vil hjælpe mennesker ud af den negative cirkel,” siger Anja Find.

Læs mere om TEMPUR® Sleep Store her.

Kom til søvnevent

I TEMPUR® Sleep Store afholdes der eksklusive søvnevents, på udvalgte datoer, henover året.

På søvnevents vil du bl.a. møde søvnekspert Mikael Rasmussen, der giver indsigt i den gode søvn. Du får desuden konkrete råd, som er nemme at implementere i din hverdag.

Derudover får du også en introduktion til TEMPUR®s univers. 

Tilmeldingen er gratis, og der vil til eventet være en let servering fra MASH og en goodiebag, der hjælper dig med ikke at glemme de vigtigste råd fra eventet, til en værdi af 999 kr. 

Læs mere her.

Din søvn er værd at tage seriøst, så du kan blive den bedst tænkelige version af dig selv, når du igen er veludhvilet. 

Du finder TEMPUR® Sleep Store på Vestergade 11 i centrum af Odense. De holder åbent alle hverdage fra 10-17.30 og lørdag fra 10-14.

Del artikel

Andre læser også