MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

A Hereford Beefstouw gentager kæmpesucces: 3 retter til kun 295 kroner

Af Christina Frederiksen

Tidligere på sommeren markerede A Hereford Beefstouw åbningen af sin nyrenoverede restaurant på Flakhaven med et tilbud, der virkelig tog kegler hos odenseanerne.

I hvert fald blev restauranten nærmest lagt ned af bookinger i forbindelse med sin Grand Opening.

Her kunne man sætte tænderne i tre helt forrygende retter til kun 295 kroner.

Og det var der altså mange, der gjorde.

Nåede du ikke forbi A Hereford Beefstouw tilbage i juni, eller kunne du bare godt tænke dig at få gentaget oplevelsen, så er chancen der heldigvis igen.

Fra i morgen, 7. september, lancerer A Hereford Beefstouw nemlig menuen Smag på Beefstouw, og prisen er heller ikke denne gang til at tage fejl af:

3 retter for KUN 295 kroner!

Menuen består af en forret, en hovedret og en dessert og har fået sit navn, fordi det er her, at man på en prisvenlig facon kan smage på, hvad A Hereford Beefstouw kan byde på.

Dét indeholder Smag på Beefstouw

Forret
Sprød vaffel med cremet hønsesalat af confiteret hønsekød med æble, selleri og urter.

Hovedret
Langtidstilberedt, glaseret oksespidsbryst med Madagascarpebersauce fyldt med ribs og urter. Sæsonens sides.

Dessert
Syltede solbær med solbærmousse, vaniljeis og saltet karamel.

A Hereford Beefstouw har ligget på Flakhaven i mange år og har altid været garant for førsteklasses oksekød.

Det synes madanmelderne også – for eksempel på Fyens Stiftstidende, hvor man kvitterede med 4 stjerner efter sit besøg i sommer.

Smag på Beefstouw kan altså fås fra i morgen.

Og du kan booke dit bord lige her.

Del artikel


Top 3 i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien