MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unikke bryllupsdrømme gjort til virkelighed

Af Annoncør

Hos Unikt bryllup sætter vi en ære i at arrangere og planlægge bryllupper, der er helt unikke og personlige for hvert brudepar. Vi har hovedsæde i København på Sjælland, men arbejder i hele Danmark, herunder Odense. Derudover har vi et bredt netværk af leverandører og samarbejdspartnere over hele landet klar til at arrangere jeres bryllup.

Bredvifte af løsninger
Vi tilbyder en bred vifte af bryllupsarrangementer, uanset om det er et stort bryllup med mange gæster eller en mere intim ceremoni med kun det nærmeste familie og venner. Vi hjælper med alt fra location-søgning til blomsterdekorationer, musik og menu-planlægning.

Mange unikke lokale muligheder

Odense er en smuk og historisk by. Byen er kendt som H.C. Andersens fødeby og er rig på kultur og historie. Her er der rig mulighed for unikke venues som fx i den gamle bydel med dens smukke bindingsværkshuse og brostensbelagte gader. Vi tilbyder forskellige typer af bryllupper såsom strandbryllupper, slotbryllupper, kirkebryllupper, skovbryllupper og meget mere i Odense og omegn. 

Mad til bryllup

Vi hjælper jer selvfølgelig også med catering til jeres bryllup og når det kommer til mad og drikke, er Odense også en by med masser af muligheder. Byen har et væld af gode restauranter og caféer, der tilbyder catering til bryllupper, med gode råvarer og lokale specialiteter. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde vores service i en charmerende by som Odense.

Bryllupsplanlægning med jer i fokus
Det vigtigste for os er at skabe en unik og personlig oplevelse for brudeparret, som matcher deres ønsker og behov. Vi tager os tid til at lære brudeparret at kende og sørger for at inkludere deres personlige præferencer i hele planlægningsprocessen.
Vi tror på, at et vellykket bryllup kræver en grundig planlægning og en god kommunikation mellem os og brudeparret. Derfor holder vi løbende dialog og møder med brudeparret for at sikre, at alt går som planlagt, og at alle detaljer er på plads.

Skal vi gøre jeres bryllupsdrømme til virkelighed?
Vi hos Unikt bryllup elsker at se glade brudepar og tilfredse gæster, og vil gerne være med til at skabe en uforglemmelig dag for jer. Lad os hjælpe jer i gang med jeres bryllupsplanlægning og skabe et unikt bryllup, der passer perfekt til jer!

Del artikel

Andre læser også