Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Værn om klimaet med disse miljøvenlige uldplaider!

Af Annoncør

Drømmer du om nye, lækre tæpper til sofaen, men har du ikke lyst til at købe et produkt, som belaster klimaet? Så må du endelig ikke give op. Det er nemlig muligt at finde uldplaider, som er produceret på en mere bæredygtig måde. Vi hjælper dig på vej – læs med her!

Uldplaider og tæpper af genbrugsuld

Det kan være ganske miljøbelastende at producere et så lækkert materiale som uld. Uld skal igennem en hel masse forskellige processer, før det kan bruges til fx at lave tæpper af. Derfor bør du overveje at købe uldplaider lavet af genbrugsuld. 

Der er mange fordele ved uldplaider lavet af genbrugsuld. Den første og mest åbenlyse fordel er, at uldplaids lavet af genbrugsuld simpelthen bare er langt mere miljøvenlige. I stedet for at skulle producere og behandle uld fra ny af, anvender man uld, som ellers ville være blevet smidt ud. Det giver tæpperne, som er lavet af genbrugsuld, et langt mindre klimaaftryk. Det er selvfølgelig noget, som vi alle bør stræbe efter, eftersom vi lever i en tid, hvor det ikke længere er muligt at benægte den globale opvarmning. 

Når du shopper uldplaider af genbrugsuld, kan du altså shoppe med god samvittighed. Recycled uld er kvalitetsmæssigt i fuldstændig lige så god kvalitet som ikke-genbrugt uld. Der går altså ikke noget af dig ved at købe tæpper og plaider, som er lavet af genbrugsuld. 

Et unikt udtryk

En anden fordel ved at købe uldplaider fremstillet af genbrugsuld er, at du er sikret et helt unikt udtryk. Tæpperne er nemlig lavet af restgarn, og det betyder, at farvekombinationen ikke er planlagt på forhånd. Du får et tæppe, som har nogle helt særlige farver, der tilsammen skaber helt særlige mønstre. Du får et tæppe, som ingen andre har. 

Uldplaider lavet af genbrugsuld har et super stilfuldt udtryk. De vil bidrage med hygge og elegance til din stue. Samtidig er de selvfølgelig – vigtigst af alt – enormt bløde og rare at sidde med. Hvis du er på udkig efter nogle fine tæpper til stuen, som er både klimavenlige, hyggelige og helt unikke, så skal du overveje at købe disse tæpper i recycled uld. 

Ofte er det ikke meget, der skal til for at sikre hyggen i et rum. Fine uldtæpper lavet af genbrugsuld er med til at skaber den gode stemning hele vejen igennem – shop dem allerede i dag!

Del artikel

Andre læser også