MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vi er vilde med sex: Odense er blandt Danmarks frækkeste byer

Af Mathilde Mågård Hansen

Sidste år blev Aalborg kåret som Danmarks frækkeste by af Skandinaviens største online sexshop Sinful.

I 2020 overhales de af Aarhus, der topper årets liste. Odense kommer også ind på toplisten, hvor man placerer sig som nummer 30 blandt alle danske byer.

Der er dog en fynsk by, som overhaler selve Odense.

Der er tale om Brenderup som ligger lidt over en halv times kørsel fra Odense. Her er de så vilde med sexlegetøj, at man placerer sig som nummer 15 i hele landet.

Og så er der den med navnene.

Top 3 drengenavne der købte mest sexlegetøj hos Sinful i 2020 var;

Thomas
Michael
Morten

Hos pigerne var Top 3

Mette
Louise
Camilla

De mest kinky danskere finder vi til gengæld på Sydsjælland, i den lille havneby Rødvig. Her har indbyggerne købt 1,75 gange så meget fetish sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet.

Dataen kommer fra Skandinaviens største online sexshop, Sinful, der har analyseret alle virksomhedens knap 700.000 ordrer fra 2020.

Sexfaktoren beskriver, hvor mange gange indbyggerne har købt sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet på faktor 1.

Den erotiske webshop har kigget tilbage på et vildt salgsår, hvor blandt andet Corona har fået salget af sexlegetøj til at eksplodere i Danmark og resten af Skandinavien.

“Siden foråret har vi oplevet at folk har rykket tættere sammen – også i soveværelset, og selvom det sker på en kedelig baggrund, så gør det mig glad, at folk har brugt den ekstra tid på at skabe mere leg i sexlivet,” fortæller Mathilde Mackowski, medejer af Sinful.

Stifterne af Sinful; Tonny Andersen og Mathilde Mackowski

Det vidste du ikke om danskernes sexliv

Det sexede data giver også andre sjove indblik: Der er for eksempel blevet købt så meget glidecreme, at det kan fylde 84 bagagerum i en Tesla Model 3, og så har webshoppen i alt solgt dildoer, der svarer til en længde på over 14 kilometer, når man lægger dem i forlængelse af hinanden.

Sinful oplyser også, at 2020 blev året, hvor mange danskere inviterede sin smartphone med ind i dobbeltsengen og under dynen.

Corona udfordrede nemlig mange pendler-par i at se hinanden, og det fik salget af app-styret sexlegetøj til at stige med hele 90 procent i forhold til sidste år.

Se alle de sjove facts her: Året Der Gik 2020.

Årets frækkeste by

Ved at kigge på, hvor der bliver købt mest sexlegetøj per indbygger, har den erotiske webshop fundet ud af, at Aarhus er den frækkeste by i Danmark.

Årets kedeligste by

Den kedeligste by er Højer, der ligger i Tønder kommune. Med en sexfaktor på 0,37 er det den by, hvor der i løbet af hele året er blevet købt mindst sexlegetøj per indbygger.

Årets mest kinky by

Den by, hvor der er blevet købt mest fetish sexlegetøj per indbygger, er den sydsjællandske by Rødvig, der ligger i Stevns kommune.

Sinful blev stiftet i 2008 af makkerparret Mathilde Mackowski og Tonny Andersen.

Virksomheden har i dag godt 140 medarbejdere og omsætter for et højere trecifret millionbeløb.

Du kan selv gå på opdagelse i året der er gået i danskernes sexliv her

Del artikel

Andre læser også