MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Burgerjoint og cocktailbar forenes: Nyt sted åbner snart i Odense

Af Betina Vestergård Jepsen

Til oktober åbner Molotov Burgers & Cocktails i “Velbekommes” tidligere lokaler på Gråbrødre Plads 4.

Bag Molotov står odensedrengene Jonas Bäckström og Julian Leker samt en tredje partner.

Fusion mellem Burger Joint og cocktailbar

“Konceptet bag Molotov er en fusion mellem en klassisk ‘Burger Joint’ og en cocktailbar. Vi ønsker at lave et simpelt men godt burgerkoncept, hvor vores gæster kan få en lækker burger i høj kvalitet – ikke en typisk caféburger eller fastfoodburger.

Vi vil servere 3-4 burgervarianter: en cheeseburger, en lidt stærkere burger, en pulled pork burger og en vegetarburger, som alle skal spises med hænderne,” siger Jonas Bäckström og fortsætter:

“Vi kommer til at servere vores lækre burgere og milkshakes hver mandag-lørdag mellem kl. 12-21, og herefter bliver der torsdag-fredag-lørdag skruet op for musikken og serveret gode cocktails til gode priser.”

Lille men hyggelig location

“Vi er placeret lige i kernen af Odenses cafémiljø med Cafe Kræz, Klosterkroen, Cafe Gertruds og Amy’s som naboer.

Lokalet er ikke så stort, men det er kun med til at gøre det endnu hyggeligere! Der er plads til ca. 30-40 mennesker, og vi er i fuld gang med at renovere lokalet, så det kan stå knivskarpt, når vi åbner engang i oktober,” siger Jonas Bäckström.

Gamle materialer – og gammelt venskab – ruster aldrig

Jonas Bäckström og Julian Leker har i snart 10 år arrangeret et væld af koncerter og arrangementer i Odense som f.eks. Warehouse Festival og Rave the House Down, og de har også natklubben Slagteriet sammen.

Da de skulle indrette Slagteriet, fik de lov til at genbruge en masse af byggematerialerne fra den gamle Cinemaxx-bygning, og den filosofi har de tænkt sig at arbejde videre efter med Molotov:

“Vi vil for så vidt muligt gøre brug af genbrugsmaterialer, når vi skal finde byggematerialer til Molotov, og det er noget, vi vægter højt,” siger Jonas Bäckström.

Renoveringen er i fuld gang.

Molotov-cocktail

Hvis du tænker på “Molotov-cocktail”, når du hører ordet “Molotov”, er du nok ikke den eneste, og det er meningen:

“Det var svært for os at vælge et navn, og vi havde mange forskellige navne oppe at vende. Men valget faldt på “Molotov”, fordi det er en smule provokerende og har kant. På den måde håber vi, at navnet lettere printer sig ind hos folk,” siger Jonas Bäckström og nævner en hemmelig overraskelse, som folk må vente med at se, til de besøger Molotov.

Del artikel

Seneste nyt