Nedtælling til Brunsvigerens Dag: Sådan kan du fejre det i Odense
Hele Odenses hjertebarn, brunsvigeren, kan meget snart fejre sin årsdag.
Den 14. oktober går det løs igen og efter flere måneder, hvor fejringer har været på sit laveste, skal den selvfølgelig have fuld gas i år.
Vi har her samlet et overblik over de steder i Odense, der står klar til at fejre dagen:
Fejr brunsvigeren med P4
DR Fyns redaktion har i de tidligere år inviteret til kæmpe fejringer på deres redaktion, men i år flyttes festen udenfor lokalerne.
I stedet vil P4 Fyn tage ud som repræsentanter til de forskellige brunsviger-arrangementer, og du kan selvfølgelig følge med i radioen.
Hvis du også har en begivenhed, som du synes fortjener lidt ekstra opmærksomhed, så kan du sende en mail til dem lige her.
Storms Pakhus
Hos Storms Pakhus inviterer man for tredje år i træk til Fynsmesterskaberne i brunsvigerspisning og det bliver den 14. oktober fra kl. 15.
Dagen stikker helt af med fristende og sjove tiltag, der alle har til formål at hylde den legendariske kage.
Det fulde program
- 15.00 og 16.30: Harske Hubbi (DJ-set)
- 16.00: Fynsmesterskaberne i brunsvigerspisning (kræver tilmelding)
- Tip en 13’er (Fynbo Quiz)
- 17.00: 200 stykker brunsviger
Ønsker du at deltage i konkurrencen, så skal tilmeldingen ske pr. mail til Rasmus på rr@stormspakhus.dk.
Oplys fulde navn, telefonnummer samt hjemstavn (mærk venligst emnefeltet med “FM i Brunsvigerspisning – tilmelding”.
Du finder mere info her.
Køb din favorit brunsviger
Selvfølgelig skal du huske at anerkende dem, der hver dag er skyld i, at brunsvigeren holdes i live: Nemlig din lokale bager.
I Odense findes der masser af gode bud på den bedste brunsviger; men hvem laver egentlig den bedste?
Hos MigogOdense har vi tidligere lavet en guide til byens bedste brunsviger, men vi accepterer naturligvis, at der er kommet flere bud på efterfølgende.
Adspurgt på vores Instagram-profil fik vi blandt andet anbefalet Fru Lund, Tanken Stige, Rise’s Brød og Kornbageren. Har du en favorit, vi ikke har nævnt?
Så del den gerne med os i kommentarfeltet på Facebook.