Vild anmeldelse: Madperle i Odense får skyhøje karakterer i Berlingske

Skrevet af: Redaktionen

“Madlavning med en sjælden musikalitet over sig.”

Det skorter ikke på roserne fra det store medie Berlingske, som for nylig lagde vejen forbi odenseanske Restaurant Vår og kvitterede med en femstjernet anmeldelse.

De københavnske roser kommer i kølvandet på et flot åbningsår for restauranten i Vintapperstræde, som blandt andet opnåede en flot placering i den prestigefyldte madguide White Guide.


Imponerende anmeldelse

Og nu er det så en af Berlingskes faste madanmeldere, Svend Rasmussen, som har bidt mærke i den lille odenseanske restaurant.

I sin femstjernede anmeldelse får Vår således mange rosende ord med på vejen.

Ud over den glimrende madoplevelse lægger Svend Rasmussen særligt mærke til musikken, både i lokalet og i maden.

“Gourmetmad af meget høj kvalitet og med en usædvanlig musikalitet i sine mange smagsindtryk,’ skriver han blandt andet.

Umanimester Jacob

Restaurant Vår har rødder i det nordiske køkken og føres an af Jacob Burmølle-Jensen, som tidligere har været ved Naert og Kadeau.

Nu er “umamimesteren”, som Svend Rasmussen døber Jacob Burmølle-Jensen, vendt tilbage til Fyn, hvor han ifølge MigogOdenses anmelder har skabt en “ny perle i Odense.”

Hos Restaurant Vår er bæredygtighed i højsædet, og de stiller store krav til deres råvarer. F.eks. byder vinkortet på økologiske og biodynamiske naturvine og eksotiske vine fra bl.a. Slovenien og Grækenland.

Vi glæder os til at følge med i restaurantens succes i 2018, som forhåbentligt byder på flere gode anmeldelser og en fortsat god placering på White Guide.

Læs Svend Rasmussens anmeldelse af Restaurant Vår her (Kun for abonnenter på Berlingske).

MigogOdenses madanmelder har også besøgt Restaurant Vår. Læs anmeldelsen her.

Du kan se menuen hos Restaurant Vår her.