Åbner snart: Burger Shack indgår samarbejde med populær isbutik

Af Jens Erik Møller

For ikke mange dage siden kunne vi på MigogOdense afsløre, at den kendte burgerkæde The Burger Shack snart åbner her i byen.

Burgerbaren flytter nemlig ind på Englandsgade 2 tæt på Havnebadet.

Nu kan vi så fortælle, at den, foruden de prisbelønnede burgers, også får kvalitets-is fra den populære italienske isbutik Il Gusto på menukortet.

Det bekræfter Stefano Di Gaetano, der står bag Il Gusto i Vindegade.

Leverer is til den nye burgerbar

Der er ikke tale om en ny Il Gusto butik, understreger han, men folkene bag The Burger Shack er faldet for Il Gustos kvalitetsis og har derfor lavet en aftale om, at den leverer is til deres nye burgerjoint ved Havnebadet.

Og udvalget af lækkert italiensk is bliver ganske stort hos The Burger Shack, fortæller Stefano Di Gaetano til MigogOdense.

Kunderne hos det populære burgersted får nemlig hele 18 forskellige smagsvarianter at vælge imellem.

Det er her på Englandsvej 2, at Burger Shack – med is fra Il Gusto – kommer til at ligge.

Ægte hjemmelavet italiensk is

Stefano Di Gaetano åbnede Il Gusto i Vindegade tilbage i 2005, og dengang var det den første italienske isbutik i Odense med ægte hjemmelavet italiensk is.

Siden da har den vundet mange odenseanske hjerter. Sidste år, hvor vi på MigogOdense kårede Fyns bedste is, og kun havde Il Gusto på tredjepladsen, skabte det stor debat blandt jer læsere, at den kun var nummer tre.

Den nye The Burger Shack, med italiensk is fra Il Gusto, åbner ifølge Stefano Di Gaetano i næste uge, og de mangler kun at få de allersidste detaljer på plads i de nye lokaler ved Havnebadet.