MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

GOD RÅDGIVNING BETYDER ALT, når du skal købe bolig

Af Nybolig TDL

Du har endelig fundet drømmeboligen, og nu venter ’blot’ lidt forhandling med sælger og sælgers rådgiver. I de fleste tilfælde er der ikke noget, der er ’bare lige’, hvorfor Nybolig TDL’s Køberrådgivningsteam anbefaler at inddrage en køberrådgiver tidligt i købsprocessen.

Køberrådgivning er ikke en helt ny term på boligmarkedet, men det er nyt for Nybolig, Thomsen, Demirhan & Led, at de har fået ansat et rådgivningsteam til at hjælpe flere danskere i mål med deres drømmebolig.

“Vi vil gerne være en virksomhed, hvor folk kan søge professionel hjælp, uanset om de skal købe eller sælge bolig. Derfor har vi valgt at ansætte to kompetente køberrådgivere til at varetage de mange problemstillinger og spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med et boligkøb. Som ejendomsmæglervirksomhed er man typisk kendt for at sælge boliger, men nu sætter vi os også over på den anden side af bordet, hvor vores fokus ligger 100% på rådgivning og sågar også at bistå i forhandlingsprocessen, hvis køberne ønsker det”, udtaler direktør og medindehaver Michael Thomsen, Nybolig TDL.

Ved at gøre brug af Nybolig TDL’s Køberrådgivningsteam får købere:

  • Hjælp til at finde drømmeboligen
  • Rådgivning gennem hele processen
  • Hjælp til forhandling af pris og vilkår
  • Juridisk gennemgang af handlens bilag
  • Hjælp til udarbejdelse af skøde og refusion

 

Rådgivning i forbindelse med en handel kommer til at give en kommende køber ro i sindet, og så vil der være både tid og penge at spare, hvis du spørger Henriette Boelt og Benita Brøste – køberrådgivere i Nybolig TDL.

Vores mål er at klæde en kommende køber endnu bedre på, når de skal handle en ejendom. Vi hjælper med at ’se hullerne i osten’, for købsaftalen kan gemme på oplysninger, der er kringlede og uforståelige for personer, der ikke arbejder med det hver dag. Vi vil gerne sørge for, at vejen ’hjem’ er sikker og tryg, og derfor er vi utrolig beærede over, at vi kan få lov til at hjælpe så mange trygt hjem”, udtaler afdelingschef for Køberrådgivning Henriette Boelt, Nybolig TDL.

Der er mange følelser forbundet med at købe bolig, og de kan desværre være altoverskyggende, hvorfor man desværre kan komme til at overse vigtige elementer i en handel. Som køberrådgiver er ens fornemste opgave at give køber klarhed og undgå problemstillinger i købsprocessen. Herudover er det også vigtigt at pointere, at en køberrådgiver også kan være med til at annullere en handel. Hvis en køber undervejs finder afstikkere, som man ikke havde set i købsprocessen, der desværre gør, at det ikke længere er muligt at godkende handlen, så hjælper køberrådgiveren med at annullere handlen.

Skulle man som køber gå med ønsket om at få rådgivning i forbindelse med en handel, så kan Nybolig TDL’s Køberrådgivning kontaktes på tlf.: 7190 5063 fra mandag til fredag fra kl. 08.00-16.00.

Udgiver

Nybolig TDL ejes i dag af Michael Thomsen (direktør), Bahadir Demirhan (indehaver og ejendomsmægler) og Tommy Led (indehaver og ejendomsmægler).

Thomsen, Demirhan & Led har i dag 7 forretninger fordelt i Odense og på Nordfyn og er i alt 39 ansatte.

Mere fra Nybolig Thomsen, Demirhan & Led