MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

LIGE I SMØRHULLET: Nybolig Odense TDL glæder sig over boligbyggeri på begge sider af deres Hjalleseforretning i Odense

Af Nybolig TDL
Admiralens Have og Valdemars Have
Admiralens Have og Valdemars Have

Mæglerforretningen Nybolig Odense, Thomsen, Demirhan & Led i Hjallese er yderst tilfredse med lokationen på Svendborgvej 39 i Odense S – en forretning de åbnede i 2019. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at mæglerforretningen har øget fokus på Hjalleseområdet.

De sidste 11 år har den tidligere Bøg Jørgensen Maskinfabrik ligget øde hen, og i dag sidder Nybolig-forretningen på første parket til områdets byfornyelse. Direktør og indehaver Michael Thomsen, Nybolig TDL, ser utrolig positivt på de kommende naboer og hele den udvikling, der er i gang i Hjallese-området.

”Smilet er ekstra stort disse dage, for vi ser pt. en udvikling omkring os, der virkelig er mærkbar. Til venstre for vores kontor på den gamle Tasso-grund bliver der bygget ca. 450 boliger under navnet ’Valdemars Have’, 1.000 kvadratmeter liberalt erhverv samt en dagligvareforretning. Herudover bliver der til højre for vores kontor bygget 240 bæredygtige boliger af AG Gruppen under navnet ’Admiralens Have’. Det vil sige, at der kommer omkring 690 nye boliger her i Hjallese, hvilket betyder, at vi de næste par år kommer til at se en stor stigning af borgere her i området, og det er jo mildest talt fantastisk. Når et område udvikler sig, vil de nye beboere efterspørge hverdags-fornødenheder såsom indkøbsmuligheder, restauranter, cafeer mv., og det vil gøre området endnu mere attraktivt i fremtiden”.

Michael Thomsen tilføjer, at Hjallese er et interessant markedsområde at kigge ind i – både for investorer, bygherre og borgere. Han mener bestemt, at Hjallese har potentiale til mere og meget vel kan gå hen og blive et attraktivt område med en hyggelig handelsgade eller et torv, som vi ser det i Dalum. I Dalum har udviklingen taget fart de seneste år, og der er i dag attraktive tilbud som Bar Sushi, Lagkagehuset, Kao Thai, Café Lille, Fru Lund, Chicago Burger og mange flere.

 

Admiralens Have & Valdemars Have
Admiralens Have & den kommende Supercykelsti
Valdemars Have set fra Drone. Byggeriet er endnu ikke begyndt.
Valdemars Have set fra Drone. Byggeriet er endnu ikke begyndt.

Boligbyggeri kan få boligpriserne i vejret
Kigger vi mod vest, bygger ejendomskoncernen Barfoed Group 50 nye udlejningslejligheder lige over for Hjallese Kirke ved den tidligere Aldi-butik på Odensevej 2 – en ejendom som Barfoed Group har ejet i mange år. Lejlighederne i Hjallese bliver etagebyggeri i samme kvalitet som Munkebjerg Park og Christians Have i Bolbro, og det forventes, at det bliver et område for både ældre og unge

Byggeriet af Barfoed Group underbygger igen teorien om, at Hjallese er i udvikling og dette kan godt gå hen og få betydning for boligpriserne i området, udtaler Michael Thomsen.

Byggeri Barfoed
Byggerier i Hjallese

Odense Kommune satser på grønne områder samt supercykelstier
Odense Kommune har ligeledes valgt at satse på supercykelstier, grønne bede og nedsat hastighed i Hjallese, hvilket igen kun øger områdets værdi, hvis du spørger direktør Michael Thomsen.

”Kommunen er godt i gang med anlægsarbejdet til den nye supercykelsti og de grønne bede på Svendborgvej her i Odense S. Herudover har de valgt at nedsætte hastigheden fra 60 km/t til 50 km/t på strækningen mellem Stenløsevej og Hjallesegade, hvilket er til fordel for de mange beboere, der bor ud til disse mere trafikerede veje – men også for kommende beboere”.

Ifølge planen på Odense Kommunes hjemmeside, bliver der anlagt grønne bede samt LAR-bede, der skal håndtere regnvandet, dette sker i samarbejde med Vandcenter Syd, der anlægger disse LAR-bede. De grønne bede vil både aflaste kloaksystemet, forskønne området samt gøre vejene mere sikre.

Kigger man på dronebillederne, kan man se, hvordan byggeriet ved Admiralens Have tager form, letbanen i baggrunden samt hvordan supercykelstien, som Kommunen er ved at udvikle, kommer til at se ud.

Udgiver

Nybolig TDL ejes i dag af Michael Thomsen (direktør), Bahadir Demirhan (indehaver og ejendomsmægler) og Tommy Led (indehaver og ejendomsmægler).

Thomsen, Demirhan & Led har i dag 7 forretninger fordelt i Odense og på Nordfyn og er i alt 39 ansatte.

Mere fra Nybolig Thomsen, Demirhan & Led