Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

VI LYSER BOLIGMARKEDET OP – i bydelen Tarup

Af Nybolig TDL

Kalenderen siger den 7. december 2022, vejret er blevet koldere og dagene er blevet mørkere, men hos Nybolig TDL ser vi ikke sort på det marked, vi er i pt. Vi ved, at vi ser ind i et anderledes marked, men der er grund til at være positive, og derfor har vi bragt juleglæden til vores skønne bydel i Tarup.

Hos Nybolig Tarup har det været vigtigt at gøre lidt ekstra for de kunder, der har ejendomme til salg i Tarup, hvorfor de har været ude og sætte lyskæder på alle deres til salg-skilte.

”Vi lyser Tarup op, for det er vigtigt for os at vise, at der er lys forude på boligmarkedet. Herudover ønsker vi at skabe positiv energi og juleglæde her i december”, siger Cecilie Spring med et smil på læben.

Medierne maler boligmarkedet sort disse dage, men hos Nybolig TDL er de stadig positive. Ifølge Nybolig TDL er renten ved at stabilisere sig til et mere normalt niveau. Tiden under Corona var med til at sænke renten betydeligt, TDL stiller spørgsmålstegn ved, om det var et normalt niveau?

Nybolig TDL tror på, at vi ser ind i et marked pt., hvor en rente på omkring 4-5% bliver det nye normale, hvor boligerne kommer til at være til salg i lidt længere tid, men hvor udbuddet af ejendomme stiger.

Der bliver stadig solgt boliger

I Nybolig Tarup sidder Cecilie Spring til daglig, og hun ser ej heller et marked, der er gået i stå.

”Medierne er utrolig gode til at fortælle om alt det negative, fordi det skaber en masse kliks og omtale. Men os der til daglig arbejder i en mægler-forretning, har et lidt andet syn på tingene. Vi kan stadig sælge ejendomme, og vi oplever stadig stor interesse for de boliger, vi har til salg – det tager bare lidt længere tid at sælge dem. Herudover får vi stadig mange ejendomme i vores varelager, og som jeg altid siger; Går man ind i den dagligvareforretning med få varer på hylderne eller går man derind, hvor udvalget er stort – ja jeg ville altid selv gå derind, hvor jeg havde mest at vælge imellem. Derfor ser vi ind i en periode, hvor vi får mange ’varer’ på hylderne, men det er godt givet ud, når markedet vender, hvor vi kommer til at se flere, der er klar til at købe.

Nybolig TDL ønsker alle købere og sælgere en rigtig glædelig jul.

Udgiver

Nybolig TDL ejes i dag af Michael Thomsen (direktør), Bahadir Demirhan (indehaver og ejendomsmægler) og Tommy Led (indehaver og ejendomsmægler).

Thomsen, Demirhan & Led har i dag 7 forretninger fordelt i Odense og på Nordfyn og er i alt 39 ansatte.

Mere fra Nybolig Thomsen, Demirhan & Led