Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ugens tip: Nouvelle serverer ekstraordinær brunch i Odense

Af Daniel Sløk Nielsen
Brunch på Nouvelle i Odense.
Brunch på Nouvelle i Odense.

Gastromand er en af Danmarks største madblogs og medejer af MigogOdense. Fremover leverer de gode tips til spisesteder i Odense.

Tilbage i 2018 kunne MigOgOdense berette at Nouvelle skulle åbne i Pogestræde i hjertet af Odense.

Ikke bare endnu en brunchbuffet

Er du træt af “coronabuffet” og det sædvanlige brunchkort? Så kan det være at du skal aflægge Nouvelle et visit.

Her får du morgenmad og frokost fra tirsdag til søndag – and that’s it. Ingen aftenservering eller noget – så må du andetsteds hen.

Nouvelle kombinerer morgenmad, frokost og brunch på en gang, og det gør de faktisk ret godt.

Solid Eggs Benedict

Menukortet består af en række små retter, så du selv kan sammensætte din brunch/frokost. Derudover er der en række større retter, du kan vælge, hvis du hellere vil det. Stilen er overvejende fransk med et nordisk islæt.

På drikkevarefronten ser det fornuftigt ud. Der er både forskellige slags kaffe, juice, sodavand, øl og vin. Priserne er fornuftige i forhold til, hvad du får for pengene.

Overskueligt menukort.

Eggs Benedict a la Nouvelle i Odense.

En af signaturretterne på Nouvelle er deres Eggs Benedict, og selvom deres urtesauce ikke er en del af en klassisk Eggs Benedict, så er man ikke i tvivl om, hvad der serveres, og det både smager og mætter godt.

En anden ret, der roligt kan anbefales, er deres tatar. Den er ikke stor, men den smager dejligt. Er du du meget sulten, så spring over og sammensæt enten selv din brunch, eller tag en af de andre retter.

Vælger du at sammensætte din egen brunch, vil jeg nok anbefale, at du bestiller 3-4 forskellige ting, eller i hvert fald kører noget deling mellem jer, hvis I er flere ude.

Udvalget af øl er ganske fornuftigt.

Imødekommende service

Nu er det ikke første gang, Nouvelle besøges, og jeg kan konstatere, at service og imødekommenhed holder hver gang.

Der en venlig betjening, og stedets størrelse gør, at køkkenet snildt kan følge med og levere retterne i et fornuftigt tempo.

Hvor er min trøffel?

Nouvelle leverer det, jeg kunne savne mange andre steder: Nærhed, service, god mad og til en pris, der harmonerer med, hvad man kunne forvente.

Med det sagt så synes jeg nu godt, jeg kunne savne lidt ekstra kræs for sagerne. Jeg mener, så spørg mig om jeg vil ha’ revet trøffel udover min Eggs Benedict – jeg betaler sgu gerne, og jeg tænker andre vil gøre det samme.

Og så lige et tip: Det er en rigtig god idé at booke bord, for der er ofte fyldt i nærmest hele åbningstiden – især i weekenderne.

 

Hvad: Nouvelle
Hvor: Pogestræde 31A, 5000 Odense C
Hjemmeside: http://nouvelle.nu/

Del artikel

Andre læser også