Fed weekend i vente: Det kan du glæde dig til i Odense

Skrevet af: Redaktionen
Foto: Det Fynske Dyrskue
Foto: Det Fynske Dyrskue

Ja, den er god nok.

Det er allerede fredag i morgen, og weekenden banker snart på døren igen. Vi har kigget på det mest spændende, der sker i byen.

Champagnefestival

Fredag d. 14. juni

Odense Champagne Festival afholdes i det restaurerede røde pakhus på havnefronten i Odense.

På billetten som kan købes i forsalg til kr. 399,- får du armbånd som sikrer dig adgang, et champagneglas og et stempelkort med en smagning på hver af de 10 stande.

Derudover kan du tilkøbe ekstra smagninger, tapas og østers.

Din billet giver altså adgang til 10 forskellige glas champagne – alle nøje udvalgt fra det berømte Champagne-distrikt i Nordfrankrig.

Læs mere her

Ginsmagning og picnic

Lørdag d. 15. juni

Nørregade Vin præsenterer ginsmagning og picnic i det fri.

Man mødes i Munke Mose til en hyggelig ginsmagning og picnic. Maden leveres af Vort Daglige Smørrebrød, smørrebrøds-hapsere. Gin, tonic og masser af gin-viden leveres af Bente fra Nørregade Vin. Arrangementet varer ca. 2 timer.

Billetter her

Karaoke-aften i Arkaden

Fredag d. 14. juni

D. 14. juni får du muligheden for at fyre den af med en mikrofon i hånden – torvet er din scene og alle Arkadens gæster er dit publikum.

Tag gerne venneflokken under armen, måske skal i dyste om, hvem der får det største bifald? Eller synge en øm duet?

Det starter kl. 21.00.

Byt en agurk med en iskold G&T

Fredag d. 14. juni

Fredag hylder Hendrick’s Gin den ædle men ydmyge grøntsag – agurken – i anledning af World Cucumber Day ved at gøre den til den mest eftertragtede valuta.

Så hvis du tager på fire forskellige steder i Odense, så kan du få en lækker G&T for en agurk. Det er da en rimelig god byttehandel, tænker vi.

Agurketimen’ varer fra kl. 16 til 17 den 14. juni

 • Froggys Cafe, Vestergade 68, 5000 Odense C
 • Cafe Kræz, Gråbrødre Plads 6 , 5000 Odense C
 • Storms Pakhus, Seebladsgade 21, 5000 Odense C
 • Visit Cocktailbar, Skt. Gertrudsstæde 5, 5000 Odense C

Læs mere her

Fynske Dyrskue

14-16 juni

På Det Fynske Dyrskue kan du se frem til tre dage med opsigtsvækkende oplevelser, flotte heste og kvæg, lækker mad, børnedyrskue og kommer helt tæt på det fynske landbrug, når der bygges bro mellem by og landbrug fra den 14.-16. juni 2019.

Her kan du og familien komme helt tæt på de klassiske dyrskuedyr, gå på opdagelse med en formidler, få indsigt i grøn energi, fynske fødevarer og friluftsliv.

Vil du teste dine færdigheder af som landmand, så kan du også få diplom som minifarmer, deltage i konkurrencer med dit kæledyr, prøve en brandbil og meget, meget mere.

Læs mere her

Open by night Skibhuskvarteret

Fredag d. 14. juni

Selve Skibhusvej spærres af mellem 17-22, og så omdannes kvarteret ellers til et hyggeligt område med aktiviteter for hele familien.

Blandt andet er der gratis entré i det populære trampolin-center JumpingFun. Butikkerne i området lokker med masser af gode tilbud, og der bliver live-musik og dans på torvet.

Man kan endda deltage i en kysse-konkurrence ved Matas-butikken. Der står dog ikke nogen info om, hvem man skal kysse, men mon ikke man selv skal medbringe ham/hende?

Den helt særlige Rammstein rom kan man få fingrene i her til denne Open by Night.

Som til ethvert andet godt Open by Night er der selvfølgelig også loppemarked denne aften på Skibhustorvet arrangeret af Kvickly med en masse genbrugsguld.

Læs mere her

Trafik-dag på Flakhaven

Lørdag d. 15. juni

Måske er kombinationen af flere forskellige bæredygtige transportformer netop det helt rigtige for  dig og din familie, og til Bæredygtig Trafik-dag er der anledning til at blive lidt klogere på mulighederne.

Alt lige fra elbiler, hybridbiler, delebiler, ladcykler og elcykler samt høre nærmere om at rejse med bus eller letbane i fremtiden. Så der er noget for enhver smag – og til enhver lejlighed.

Læs mere her

X Factor Audition

I år kan man komme til precasting her i Odense,

Det sker på fredag d. 14. juni fra klokken 14.00-20.00 i Jernbanegade 1.

Der er tale om en såkaldt precasting, så man kommer ikke i denne omgang til at møde dommertrioen, som man kender det fra tv.

Men hvis man stiller op til precastingen i Odense, undgår man en tur til Aarhus eller København til de officielle precastings i august, hvor køen er ufattelig lang.

Læs mere her

 

 

Helt særligt juni-tilbud: Køb din Vi Elsker 90’erne billet inden sommerferien

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Morten Ryming
Foto: Morten Ryming

Vi Elsker 90’erne bliver årets største sommerfest i Odense, og MigogOdense er mediepartner på 13 timers total fest.

Forleden lagde den store 90’er karavane Rødovre ned med over 17.000 publikummer, hvor især Scooter, Vengaboys, Eiffel 65 og Boyzlife var helt forrygende.

Der har aldrig været et større line up på samme plakat af 90’er stjerner, og det har man i den grad også mærket i forsalget.

I Odense buldrer billetsalget også afsted, og der er ingen tvivl om, at odenseanerne glæder sig til det store show, hvor navne som Scooter, Cascada, Eiffel 65, Right Said Fred, Vengaboys og Boyzlife (sammenkobling af Westlife og Boyzone) er blandt hovednavnene.

Helt særligt juni-tilbud

I et forsøg på at melde udsolgt allerede før august har MigogOdense sikret sig et antal billetter, som vi nu de næste 14 dage kører som et helt særligt juni-tilbud.

Du sparer nemlig 100 kr. på Vi Elsker 90’er billetten, hvis du helt eksklusivt køber den igennem MigogOdenses særlige link lige her. 

Billetterne bliver dyrere hver måned frem til 24. august, så det er bare om at få fingrene i dem nu.

Her er plakaten for årets Line Up til Vi Elsker 90’erne

 • Daze
 • Scooter
 • Cascada
 • Eiffel 65
 • Right said Fred
 • Londonbeat
 • N-trance
 • Snap
 • Boyzlife
 • Real McCoy
 • DJ Quicksilver
 • Rob’n Raz feat
 • DJ Flex
 • DJ Giorgio Prezioso
 • Vengaboys
 • HIT N’HIDE
 • Vengaboys
 • Real McCoy
 • DJ Quicksilver
 • Rob’n Raz feat. DJ Flex
 • DJ Giorgio Prezioso
 • Voice of KLF
 • Danny Kool
 • Alice Deejay
 • Dario von Slutty
 • Da Buzz
 • D-Devils

Hvad: Vi Elsker 90’erne
Hvornår: Lørdag d. 24. august 2019
Hvor: Kongens Have
Billetterne koster med MigogOdenses link lige nu frem til 24. juni
549 kr. for en festbillet med 13 timers GIGA-fest
1199 kr. for Drink & Dance (fri bar) med 13 timers GIGA-fest
Køb billetter her

Har serveret mad i Odense siden 1965: Stadig håb for Under Lindetræet

Skrevet af: Michael Qureshi

I storhedstiden var Restaurant Under Lindetræet et fyrtårn i Odenses gastronomiske verden.

Siden har det været lidt op og ned for det hyggelige spisested. Lige nu er fremtiden dog meget uvis. Under Lindetræet er faktisk lukket efter forpagteren Brian Madsen efter 14 år i spidsen stoppede sidste dag i maj.

Under Lindetræet har serveret mad for gæster siden 1965, så er det en institution i byen, der er lukket. Men ejeren af bygningen satser ikke på, at det er permanent.

Han fortæller, at der har været dialog med flere interesserede, men det har hidtil ikke udmøntet sig i en aftale. Der er heller ingen garanti for, at man viderefører Under Lindetræet i sin oprindelige form.

“Jeg har ikke lagt mig fast, om det skal føres videre, som det er, eller om der skal ske noget nyt. Det kommer an på, hvad der er af muligheder. Dem vil jeg da forholde mig til,” siger ejer af bygningen, Jes Petersen, til fyens.dk

Kom som en bombe

Det kom som en bombe, da Brian Madsen meldte sin beslutning ud.

“De sidste 14 år har jeg dedikeret min tid og min karriere til at drive Restaurant Under Lindetræet, og det har været en fantastisk rejse, der har budt på et væld af gode oplevelser, og vi har i dag mange gæster hver eneste måned, som nyder alt fra vores topanmeldte – og næsten altid udsolgte – brunch til Eventyrmenuen om aftenen med de velafstemte vine til.

Men 14 år er også længe, at være det samme sted, og jeg kan mærke, at det for mig er tid til at prøve noget nyt, hvorfor jeg pr. 31. maj ikke længere vil drive Restaurant Under Lindetræet,” fortalte han dengang.

Jordbærfestival i næste uge: Hvem laver Odenses bedste jordbærkage?

Skrevet af: Redaktionen

Sommer er også lig med jordbær-sæson.

Det fejrer de hvert år i Tarup Center, hvor der pyntes op hele ugen, og der sker en masse aktiviteter med de lækre jordbær i fokus.

I år er ingen undtagelse, og i næste uge løber Jordbær-festivalen så af stablen i shoppingcenteret.

Som kulmination på ugen afvikles Odenses største jordbærkagedyst. Du kan være med, hvis du selv synes, du laver den vildeste jordbærkage.

Lørdag d. 29. juni kan alle der har mod på bagningens kunst aflevere en kage med jordbær som hovedingrediens samt opskrift mellem kl. 9-9.30.

Bedømmes af eksperter

Kagerne bedømmes af dommerpanelet, som består af konditor Pia Grønnegaard som til dagligt underviser i konditorlinjen på Kold og konditor Charlotte From Sveistrup fra Bæk’s Konditori.

Der vurderes på udseende, konsistens og smag.

Fra Kl. 12.00 kåres tre vindere, der alle kan se frem til flotte præmier.

Førstepræmien er et gavekort på 3000 kr. til Tarup Centers butikker. Hvis man vil deltage, skal man senest på fredag d. 21. juni tilmelde sig på konkurrence@tarupcenter.dk.

Det oplyser Tarup Center.

Hvis man ligefrem vinder har Tarup Center eller måske nogen fra dommerpanelet ret til at sætte vinderkagen i produktion.

Professionelle i konditorbranchen kan ikke deltage.

Du kan læse mere om reglerne her

Blandt Odenses bedste burgere: Vind en aften for 4 personer på Burger Shack

Skrevet af: Redaktionen

Der er efterhånden så mange burgersteder i Odense, at det kan være svært at finde rundt i, hvad der lige passer ind i ens personlige smag.

I april lavede vi så den helt store Burger-tour i samarbejde med vores medejere Gastromand, der har en af Danmarks største madblogs.

Her fik vi kåret Odenses bedste burgere – du kan læse guiden her.

Burger Shack har fået en glimrende start som Odenses nye favorit burgerjoint.

Gode detaljer på burgeren og fritterne

Blandt andet skrev vores anmelder følgende;

Når du træder ind i en af de to restauranter, får du lidt træhyttestemning.

Stolene er slidte, og det samme look går igen på borde og andre ting, men bare rolig – det er meningen.

Menukortet er overskueligt, for der er egentlig ikke synderlig meget at vælge imellem.

Du kan få en burger med oksekød, kylling eller vegetarmulighed. Fritter kan købes til og også som menu med en valgfri drikkevare.

Selve bollen er blød og greasy. Bøffen er lyserød og har en god smag og duft af grill.

Grøntsagerne virker friske og sprøde, og det samme opleves når man vælger bacon til – og det gør man jo! Det skulle også være pickles i burgeren, og det kunne da også ses, men smagen var der ikke.

Vælger du deres fritter, så går du heller ikke helt galt i byen. Sprøde og godt krydret, samt drysset med parmesan – fin detalje.

Dip kan tilkøbes, og de har hver især også en god smag.

Burger og fritter fra Burger Shack.

Web: https://burgershack.dk/

Adresse: Englandsgade 2, 5000 Odense C + Vintapperstræde 6, 5000 Odense C

I anledning af at det er mandag, man skal have noget at se frem til den kommende weekend, så udlodder vi i samarbejde med Burger Shack 4 store burgermenuer til en god aften med venner/veninder/familie.

Sådan vinder du;
Like opslaget lagt på MigogOdenses Facebook mandag d. 17. juni kl. 19.10
Skriv mindst to du vil dele den lækre præmie med

Vi trækker en vinder på fredag d. 21. juni.