Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fed weekend i vente: Det kan du glæde dig til i Odense

Af Redaktionen
Foto: Det Fynske Dyrskue
Foto: Det Fynske Dyrskue

Ja, den er god nok.

Det er allerede fredag i morgen, og weekenden banker snart på døren igen. Vi har kigget på det mest spændende, der sker i byen.

Champagnefestival

Fredag d. 14. juni

Odense Champagne Festival afholdes i det restaurerede røde pakhus på havnefronten i Odense.

På billetten som kan købes i forsalg til kr. 399,- får du armbånd som sikrer dig adgang, et champagneglas og et stempelkort med en smagning på hver af de 10 stande.

Derudover kan du tilkøbe ekstra smagninger, tapas og østers.

Din billet giver altså adgang til 10 forskellige glas champagne – alle nøje udvalgt fra det berømte Champagne-distrikt i Nordfrankrig.

Læs mere her

Ginsmagning og picnic

Lørdag d. 15. juni

Nørregade Vin præsenterer ginsmagning og picnic i det fri.

Man mødes i Munke Mose til en hyggelig ginsmagning og picnic. Maden leveres af Vort Daglige Smørrebrød, smørrebrøds-hapsere. Gin, tonic og masser af gin-viden leveres af Bente fra Nørregade Vin. Arrangementet varer ca. 2 timer.

Billetter her

Karaoke-aften i Arkaden

Fredag d. 14. juni

D. 14. juni får du muligheden for at fyre den af med en mikrofon i hånden – torvet er din scene og alle Arkadens gæster er dit publikum.

Tag gerne venneflokken under armen, måske skal i dyste om, hvem der får det største bifald? Eller synge en øm duet?

Det starter kl. 21.00.

Byt en agurk med en iskold G&T

Fredag d. 14. juni

Fredag hylder Hendrick’s Gin den ædle men ydmyge grøntsag – agurken – i anledning af World Cucumber Day ved at gøre den til den mest eftertragtede valuta.

Så hvis du tager på fire forskellige steder i Odense, så kan du få en lækker G&T for en agurk. Det er da en rimelig god byttehandel, tænker vi.

Agurketimen’ varer fra kl. 16 til 17 den 14. juni

  • Froggys Cafe, Vestergade 68, 5000 Odense C
  • Cafe Kræz, Gråbrødre Plads 6 , 5000 Odense C
  • Storms Pakhus, Seebladsgade 21, 5000 Odense C
  • Visit Cocktailbar, Skt. Gertrudsstæde 5, 5000 Odense C

Læs mere her

Fynske Dyrskue

14-16 juni

På Det Fynske Dyrskue kan du se frem til tre dage med opsigtsvækkende oplevelser, flotte heste og kvæg, lækker mad, børnedyrskue og kommer helt tæt på det fynske landbrug, når der bygges bro mellem by og landbrug fra den 14.-16. juni 2019.

Her kan du og familien komme helt tæt på de klassiske dyrskuedyr, gå på opdagelse med en formidler, få indsigt i grøn energi, fynske fødevarer og friluftsliv.

Vil du teste dine færdigheder af som landmand, så kan du også få diplom som minifarmer, deltage i konkurrencer med dit kæledyr, prøve en brandbil og meget, meget mere.

Læs mere her

Open by night Skibhuskvarteret

Fredag d. 14. juni

Selve Skibhusvej spærres af mellem 17-22, og så omdannes kvarteret ellers til et hyggeligt område med aktiviteter for hele familien.

Blandt andet er der gratis entré i det populære trampolin-center JumpingFun. Butikkerne i området lokker med masser af gode tilbud, og der bliver live-musik og dans på torvet.

Man kan endda deltage i en kysse-konkurrence ved Matas-butikken. Der står dog ikke nogen info om, hvem man skal kysse, men mon ikke man selv skal medbringe ham/hende?

Den helt særlige Rammstein rom kan man få fingrene i her til denne Open by Night.

Som til ethvert andet godt Open by Night er der selvfølgelig også loppemarked denne aften på Skibhustorvet arrangeret af Kvickly med en masse genbrugsguld.

Læs mere her

Trafik-dag på Flakhaven

Lørdag d. 15. juni

Måske er kombinationen af flere forskellige bæredygtige transportformer netop det helt rigtige for  dig og din familie, og til Bæredygtig Trafik-dag er der anledning til at blive lidt klogere på mulighederne.

Alt lige fra elbiler, hybridbiler, delebiler, ladcykler og elcykler samt høre nærmere om at rejse med bus eller letbane i fremtiden. Så der er noget for enhver smag – og til enhver lejlighed.

Læs mere her

X Factor Audition

I år kan man komme til precasting her i Odense,

Det sker på fredag d. 14. juni fra klokken 14.00-20.00 i Jernbanegade 1.

Der er tale om en såkaldt precasting, så man kommer ikke i denne omgang til at møde dommertrioen, som man kender det fra tv.

Men hvis man stiller op til precastingen i Odense, undgår man en tur til Aarhus eller København til de officielle precastings i august, hvor køen er ufattelig lang.

Læs mere her

 

 

Del artikel

Andre læser også