Spiseguide på 24 timer i Odense: Fra morgenmad til cocktails

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen

Der er mange gode restauranter og caféer at vælge imellem i Odense. Vi har lavet en guide til et døgn i Odense med anbefalinger til, hvor du kan gå hen for at nyde dagens forskellige måltider. Lige fra din morgenmad til en afsluttende late-night-snack.

Morgenmad og kaffe

 

Den Lille Smalle
Den Lille Smalle er en hyggelig coffee shop med lækre kaffevarianter som f.eks. cafe mocha eller latte. Her kan du også få forskellige sunde morgenmadsvarianter som f.eks. en morgenkomplet med brød, ålrøget skinke og yoghurt med hjemmelavet rabarberkompot og müsli eller en chia og smoothie bowl med frisk frugt. Begge morgenmadsvarianter koster 44 kr.

Vestergade 5
5000 Odense C

Themsens Cafe & Fristelser
Themsens Cafe & Fristelser har et meget stort udvalg af øko-fairtrade kaffavarianter. Prøv f.eks. deres stempel kaffe eller espresso.
Her kan du nyde en morgenmadsmenu til 80 kr., hvor du får spansk lufttørret serranoskinke og ost, toppet med lidt grønt, dagens brød samt smør og marmelade.

Overgade 32
5000 Odense C

Nelle’s Coffee & Whine
Hos Nelle’s kan du nyde din bæredygtige kaffe sammen med en Crossaint til 25 kr., en bolle med smør, ost eller marmelade til 25 kr. eller et stykke rugbrød med smør og ost til 15 kr. Med hele tre fede lokationer i Odense, er der helt sikkert et sted for dig.

Overgade 21A, Rosenbæk Torv 1A og Filosofgangen 30
5000 Odense C 

Brunch

 

Restaurant Nordatlanten
Er du til en luksuriøs brunch med lidt udover det sædvanlige? Så besøg Restaurant Nordatlanten på havnen, som hver lørdag og søndag fra kl. 10-15 serverer en overdådig brunchbuffet, som bestemt ikke mangler noget.

Du kan få alle de traditionelle brunchretter som æg, bacon og pølser. Men du kan også nyde godt af mere luksuriøse specialiteter som f.eks. confiteret and med tyttebær, hjemmelavet nutella og marmelade og smoothie. Buffeten koster 225 kr., og det er inklusiv alm. kaffe, the, to slags juice og tre slags bitter hvoraf den ene er deres hjemmelavede nordatlantiske bitter.

På Restaurant Nordatlanten kan du nyde din mad, imens du kigger ud over vandet.

Nordatlantisk Promenade 1
5000 Odense C

Marcello’s
Hver lørdag og søndag mellem kl. 9.30-13 serverer Marcello’s i Odense stor brunchbuffet med alle de klassiske brunchretter samt et stort udvalg af frisk frugt i flotte udskæringer og mange forskellige slags kager. Buffeten koster kun 109 kr., og du får hele 25% rabat, hvis du er studerende.

Kongensgade 10
5000 Odense C
 

Eydes Gastro Pub
Den hyggelige pubinspirerede restaurant serverer hver dag mellem 9-14.30 en stor, lækker brunchbuffet, hvor noget af udvalget varierer fra dag til dag. Buffeten koster 139 kr. og består af klassiske brunchspecialiteter som f.eks. æg, bacon, pølser og lune pandekager. Men derudover tilbyder buffeten også forskellige frokostretter som tunsalat og tarteletter.

Kongensgade 31A
5000 Odense
 

Se flere forslag i vores brunchguide her.

Frokost

 

Me – Mother’s Street Food
Her kan du få autentisk vietnamesisk street food “som mor lavede det”, og menukortet byder bl.a. på klassikere som bánh mì-sandwiches til 50 kr. og pho-supper i forskellige afskygninger til mellem 75 og 89 kr. Derudover kan du købe forskellige vietnamesiske drikkevarer.

Du kan både nyde din mad inde på restauranten, udenfor i solen eller tage den med dig.

Vestergade 1
5000 Odense C

Snik Snak
Hos Snik Snak er du sikret en hyggelig frokostoplevelse, uanset om du vælger at sidde indenfor eller ude foran restauranten.

Restauranten serverer forskellige tapas-retter til mellem 35 og 99 kr., som du kan sammensætte, som du lyster. Prøv f.eks. deres røgede laks med fynsk rygeostcreme, peberrod og sprødt rugbrød eller deres stegte unghanebryst med røget svampefløde.

Vi kan også anbefale deres Big Nik Burger til 139 kr., som bl.a. indeholder det anderledes men meget lækre mix af rosagrillet US oksekød og flæskesvær.

Jernbanegade 14
5000 Odense C

Café Skt. Gertrud
Nu er vi kommet med et vietnamesisk og et spansk bud på gode frokostrestauranter, men denne restaurant er inspireret af den klassiske franske brasseriekultur.

På Café Skt. Gertrud kan du få alt fra lækre salater til klassiske brasserieretter som f.eks. moules frites, men vi kan i særdeleshed også anbefale deres velsmagende klassiske burger med sprøde pommes frites. Priserne på frokostretterne ligger på mellem 88-284 kr.

Jernbanegade 8
5000 Odense C

Se flere forslag i vores frokostguide her.

Eftermiddagssnack

 

RICETERIA Odense
RICETERIA er en kombineret café og RICE-butik, hvor du kan få sund og hjemmelavet mad.
Her er der smæk på farverne, og du spiser af det unikke og håndlavede RICE spisestel. Vi kan især anbefale caféens flotte, velsmagende kager.

Mageløs 1
5000 Odense C 

Konditoriet Kagedåsen
I den hyggelige Brandts Passage ligger Konditoriet Kagedåsen, som serverer hjemmelavede kager og boller baseret på lækre råvarer. Udvalget varierer fra dag til dag, men du kan f.eks. få lagkager, cupcakes, tærter og småkager. Det er ikke det billigste sted i byen, men til gengæld er du garanteret kvalitet.

Brandts Passage 31D
5000 Odense C

Den Italienske Isbutik
Hos Den Italienske Isbutik i Odense kan du få hjemmelavede vafler og et stort udvalg af hjemmelavet is. Prøv f.eks. deres populære, grønne pistacieis.
Vi kårede Den Italienske Isbutik som Fyns bedste is, så den er helt sikkert værd at prøve!

Skt. Knuds Kirkestræde 9
Odense C

Aftensmad

 

Marcantonio
Hvis du har lyst til et lækkert italiensk måltid, er Marcantonio stedet! Kvaliteten er høj, men priserne er forholdsvis lave, og hovedretterne koster mellem 105-275 kr.

Restauranten serverer forskellige antipasti, pasta og ikke mindst pizza, som smager fantastisk. Du kan enten nyde din mad inde i restauranten eller udenfor i det hyggelige Vintapperstræde. Uanset hvad er stemningen dejligt uhøjtidelig, og betjeningen er god.

Se en længere anmeldelse af Marcantonio her.

Vintapperstræde 8
5000 Odense C

Bar Tapas
Er du mere i humør til tapas? Så skal du prøve Bar Tapas, som serverer running tapas, hvor du for 249 kr. kan spise alt det, du har lyst til. Du kan dog også bestille enkelte retter fra menukortet, hvis du ikke har den store sult.
På Bar Tapas kan du f.eks. nyde deres kæmperejer med hvidløg, chili og persille eller deres serranoskinke med grillede artiskokker og ristede hasselnødder.

Kongensgade 63
5000 Odense C

Restaurant Oluf Bagers Gård
Inde i en hyggelig smøge i Nørregade finder du Oluf Bagers Gård, som serverer forfriskende anderledes retter med udgangspunkt i lækre råvarer.

For 350 kr. får du 9 små retter, og mandag-onsdag får du tilmed 2 glas vin inkluderet i prisen. Menuen i juli og august består bl.a. af snobrød med rejer og purløg, jomfruhummer med malt og dild samt champagnebrus.

Nørregade 29
5000 Odense C 

Dessert

 

Café Kræz
Café Kræz er en velkendt og vellidt café i Odense. Du kan enten nyde din mad indenfor i hyggelige, intime omgivelser eller ude foran ved et af bordene. Hos Kræz kan du bl.a. få hjemmelavet kiksekage, cremet, hjemmelavet avocado-is eller en lun belgisk vaffel med is, friske bær og chokoladesauce. Alle de nævnte desserter koster 60 kr. stk.

Gråbrødre Pl. 6
5000 Odense C

Restaurant Cro’n
Hos Restaurant Cro’n får du traditionelle danske retter, som vor mor lavede dem, og de har et lækkert udvalg af dessertklassikere. Prøv f.eks. deres hjemmebagte pandekager med vaniljeis til 78 kr. eller deres gammeldaws æblekage med letpisket flødeskum til 88 kr. Du kan nyde din dessert inde i den hyggelige restaurant eller ude i deres gårdhave.

Dronningensgade 29
5000 Odense C

Ishuse ved Skovsøen
Hvis du er i humør til en god gammeldaws isvaffel, kan vi helt sikkert anbefale dig at besøge et af ishusene ved Skovsøen lidt uden for Odense centrum. Her kan du bl.a. få en god gammeldags isvaffel med guf, syltetøj og flødebolle og nyde den i de idylliske omgivelser omkring Fruens Bøge, som indbyder til en hyggelig aftengåtur rundt om Skovsøen.

Frits Vafler
Skovalléen 99
5250 Odense SV

Skovkiosken
Læssøegade 210
5230 Odense M

Øl

 

Carlsens Kvarter
Det hyggelige Carlsens Kvarter har med deres ca. 140 øl fordelt på 16 haner og et utal af flasker mildest talt et meget stort udvalg. De specialiserer sig især inden for belgiske øl, men de tilbyder også mange andre varianter fra både Danmark og resten af verden.
Indretningen er kitschet på den fede måde og har ikke ændret sig meget over årene.

Hunderupvej 19
5000 Odense C

Dunkbar
Dunkbar, som er forholdsvis ny i Odense, specialiserer sig i helt friskbrygget øl. De er desuden de eneste i Odense, som forhandler øl fra tjekkiske Vinohradsky Pivovar. Så leder du efter et alternativ til Odense Pilsner’en uden at have modet til at kaste dig ud i de helt specielle øltyper, er Dunkbar et rigtig godt bud.

Dunkbar tilbyder desuden studierabat på deres tjekkiske pilsnere (35 kr.).

Jernbanegade 24A
5000 Odense C

Christian Firtal
Christian Firtal ligger i en af Odenses hyggeligste sidegader; Vintapperstræde. Her kan du nyde et stort udvalg af specialøl fordelt på tyve forskellige haner. Øltavlen opdateres løbende, så der er garanti for at få prøvet noget nyt ved næsten hvert besøg.

Christian Firtal har desuden happy hour hver dag mellem kl. 19 og 20, hvor der er halv pris på alle slags fadøl.

Vintapperstræde 31
5000 Odense C

Se flere forslag i vores ølguide her.

Cocktails

 

Grand Hotel Cocktail Bar & Lounge
Grand Hotel bryster sig med, at de serverer byens bedste cocktails. Om det er sandt, vil vi lade dig afgøre, men stedet er helt sikkert et besøg værd. Det er imidlertid ikke kun deres cocktails, som er et besøg værd; omgivelserne er utroligt lækre, og hvis solen skinner, kan du endda nyde dine cocktails på den flotte tagterrasse.

Jernbanegade 18
5000 Odense C

Goma
Goma er ikke blot kendt for deres lækre japansk-inspirerede mad – de er også kendt for at lave fantastiske cocktails. Prøv f.eks. deres lækre ’Lady In Red’, som emmer af sommer. Cocktailen består af ginvarianten Beefeater 24, rabarber og æggehvider.

Kongensgade 66-68
5000 Odense C

MASH
Selvom mange nok forbinder MASH med kvalitetskød, serverer de også lækre cocktails. Prøv f.eks. deres Hemingway Daiquiri med lime og grapefrugt eller deres MASH Margarita. Cocktailsene koster mellem 100-125 kr. 

Vær dog opmærksom på, at MASH kun har åbent til kl. 22 i hverdagene og til kl. 23 torsdag-lørdag.

Vestergade 11
5000 Odense C

Få mere inspiration i vores cocktailguide her.

Late night snack

 

Piccolo Take Away
Efter en god aften i byen trænger du måske til en late night snack, inden du skal hjem i seng. Her er Piccolo et godt bud. Piccolo er en odenseklassiker, og det er nok de færreste i Odense, som ikke har prøvet Ali’s pizzaer i løbet af årene.

Vestergade 50
5000 Odense C

Pizza Pizza
Et andet godt bud på en late night snack i Odense er Pizza Pizza. Her kan du hele natten få gode pizza slice.

Nørregade 16
5000 Odense C

The Peach Pit
The Peach Pit har eksisteret i mange år efterhånden, og de er især kendt for deres pizza slices. Men du kan også få bl.a. durum, pita og pommes frites.
Torsdag, fredag og lørdag har de åbent hele natten, så det er det ideelle sted at slutte din bytur af.

Mageløs 7
5000 Odense C

Drama i Odense Zoo: Homoseksuelle pingviner kidnapper unge

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto af pingviner
Arkivfoto af pingviner

Det lyder som noget taget ud fra det nu lukkede magasin Skør Skør Verden.

Men der har udspillet sig et sandt “drama” i Odense Zoo, som nærmest er en sæbeopera i menneskeverdenen værdig.

En pingvin-unge blev i weekenden kidnappet. Da dyrepasserne i Odense Zoo skulle løse mysteriet viste det sig, at det var et par homoseksuelle han-pingviner, som havde snuppet ungen.

Pingvin-far forsømte sine pligter

Det er DR Fyn, som skriver den her helt geniale historie. Men der er mere endnu.

For det er angiveligt Pingvin-far som havde forsømt sine pligter og ikke kigget efter ungen, som gjorde, at de to kærlige hanner så sit snit til at kidnappe ungen.

“Det ene forældrepar var væk, og ungen var ganske enkelt blevet kidnappet. Det var et par homoseksuelle hanner, som har snuppet ungen og stod med den, fortæller Sandie Hedegård Munck, dyrepasser i Odense Zoo, til DR Fyn.

De to hanner får nu et plejebarn

Dyrepasseren kunne også fortælle, at Pingvin-far ikke virkede synderligt ærgerlig over, at ungen var væk, mens moderen var lidt mere desperat efter at få sit barn tilbage.

“Jeg havde forventet, at forældrene ville komme og kræve ungen tilbage. Men hannen spankulerer rundt i anlægget, som om han aldrig har haft en unge, og hunnen virker godt nok lidt søgende,” siger Sandie Hedegård Munck.

Den skønne historie fra dyreverdenen slutter med, at dyrepasseren fra Odense Zoo har overleveret et æg til de to homoseksuelle hanner fra en enlig pingvin-mor, som ikke selv gad at passe på ægget.

Tak for historien DR Fyn – skam til alle dem, der vil spare DR væk!

DinnerDays: Vind 3-retters menu for 2 på Noé Vinbar

Skrevet af: Michael Qureshi

Om ganske få uger løber restaurant-festivalen DinnerDays af stablen i Odense.

Det sker i efterårsferien i uge 42, hvor flere af Odenses bedste restauranter kører med helt vilde priser på en 3-retters menu.

Således er restauranter som ARO, Vår, Balcony, Nordatlanten og Noé Vinbar med.

Konceptet er enkelt. En 3-retters menu koster helt eksklusivt i denne uge blot 200 kr. per snude – enkelte steder 400 kr.

I samarbejde med arrangørerne DinnerBooking kan MigogOdense nu udlodde en 3-retters middag for 2 personer på Noé Vinbar.

Her er menuen

Forret: Cremet ærtesuppe med sprødstegt parmaskinke og friskbagt brød

Hovedret: Rosastegt striploin m. bagte tomater, pommes risolles og rødvinssauce

Dessert: Belgisk vaffel m. is, chokoladesauce og friske bær

Billetsalget åbnede for tre uger siden, og det tog ikke særlig lang tid, før restauranter som ARO og Vår blev udsolgt.

Har skaffet flere pladser

Det samme skete også med Noé vinbar og Odenses toprestaurant Balcony. Men begge steder har formået at skabe mere plads, og har igen billetter til salg.

Tjek alle restauranterne og menuerne her

 

DinnerDays på Fyn – de er med

Noé Vinbar
Eydes Gastro Pub
Næsbyhovedskov
Balcony (400,- + gebyr)
Nordatlanten
Restaurant Vår (400,- + gebyr) – udsolgt
Restaurant Fænøsund
Aro (udsolgt)

Se menuerne hos de forskellige restauranter og Book bord her – skynd dig – der blev hurtigt udsolgt sidste år

DINNERDAYS-KONKURRENCE: VIND 3-RETTERS MIDDAG FOR 2 PÅ NOÉ VINBAR

I forbindelse med restaurantfestivalen DinnerDays fra den 12.-21. oktober 2018, hvor du kan spise 3 retter for 200 kr. på 80+ af landets restauranter, udlodder MigogOdense i samarbejde med Noé Vinbar en 3-retters middag for to.

For at deltage i konkurrencen skal du gøre følgende:

  • Synes godt om Facebook-opslaget (udgivet på MigogOdense tirsdag d. 25/9 kl. 20.30
  • Fortælle hvem du vil tage med, hvis du vinder

Magien fylder Odenses gader: Sådan bliver Magiske Dage i byen

Skrevet af: Simone Vestergaard

I efterårsferien fyldes Odenses gader med fantastiske magiske aktiviteter.

Magiske Dage Odense er en helt ny festival – og alligevel ret velkendt, for den er tidligere kendt som Harry Potter Festival.

Med det nye navn åbner festivalen nu op for endnu flere magiske universer med magi og fortryllende oplevelser.

Festivalen løber i efterårsferien over dagene 18.-20. oktober, og henvender sig til barnlige sjæle i alle aldre – børn såvel som voksne.

Nye navne og karakterer er på programmet, men magien i byen antager uformindsket styrke!

Trolddomstoget vil køre, trylleformularer vil fyge gennem luften, og der vil være rig mulighed for at udfolde sine magiske og kreative talenter.

Harry Potter navnet måtte udgå

Endnu engang leger byen – og erhvervsliv og en række af kultur- og uddannelsesinstitutioner med.

Nu også Odense Teater, Storms Pakhus, Arkaden Street Food og Odeon.

I juli blev det meldt ud, at Harry Potter Festivalen ville ændre kurs efter dialog med Warner Bros. Studios, der ejer rettighederne til Harry Potter-brandet. Harry Potter-navnet udgår derfor nu.

Det er en beslutning og en ændring, som festivalens brugere og tilbagevendende gæster har taget imod med stor opbakning og forståelse på festivalens Facebook-side, Magiske Dage Odense.

Derfor er det den klare forventning, at årets festival igen i år vil skabe liv og glade dage i byen i uge 42.

“Vi bruger i år byen rigtigt meget. Der er mange venues i Odense, som var oplagte til Magiske Dage, og jeg er rigtig glad for den opbakning og det engagement, der har været fra samarbejdspartnerne, butikkerne og de frivillige.

Det er fedt, at det lykkedes at få så mange med, så festivalen kan foregå forskellige steder i byen,” fortæller Søren Dahl Mortensen, projektleder på Magiske Dage Odense, til MigogOdense.

Han fortsætter;

“Vi har 80 rollespillere og et kor med 35 sangere, der går rundt i byen og optræder forskellige steder. Dansere fra Den Kgl. Ballet Odense vil også være at finde i midtbyen.”

Mange spændende aktiviteter

Samtlige samarbejdspartnere, der støttede op om Harry Potter Festivalen er med på holdet, og nye er kommet til: Odense Teater, Odeon, Storms Pakhus og Arkaden Street Food – Odenses nye mødesteder.

Også de mange fantastiske frivillige løfter selvfølgelig opgaven videre og vil igen i år gøre festivalen levende for og med de besøgende.

“Torsdag er der på Gråbrødre Plads Magisk frokost på Franck A med langbordsmiddag for både børn og voksne. Det bliver rigtig hyggeligt.

Det var udsolgt på rekordtid, og vi havde ikke gjort noget særligt for at sælge billetter, udover at bruge Facebook og linke til vores hjemmeside.

“Fredag og lørdag spiller 12 nordiske hold Quidditch i Kongens Have og det er et officielt nordisk mesterskab – det bliver rigtig sjovt at se dem tumle rundt,” fortæller Søren Dahl Mortensen.

Quidditch er især kendt fra Harry Potter-filmene.

Test din magiske form i en Quidditch-turnering, når Det Gyldne Lyn skal indfanges! Vær forberedt på en kamp, hvor kun de sejeste går videre.

Tjek højdepunkter og program

Festivalprogrammet er spækket med oplevelser for magikere i alle aldre, som vi kender det:

Eliksirværksteder, magisk dyr, nordiske mesterskaber i Quidditch med 13 deltagende hold og en festmiddag på Nordheim. Hele programmet kan ses på Magiskedageodense.dk.

Magiske Dage Odense er arrangeret af Odense Bibliotekerne med støtte fra Odense Kommune og en række sponsorer.

Festivalen afvikles i samarbejde med en række kultur- og uddannelsesinstitutioner i Odense, private erhvervsdrivende eksterne aktører og en lang række frivillige.

Programmet for festivalen kan ses her

Højdepunkter til Magiske Dage

Besøg Troldmandskollegiet

Magisk frokost på Franck A (udsolgt)

Zoolomagisk sejltur i mørket

Magiske cocktails

Café Kadabra

Besøg det magiske filmværksted

Nordiske Mesterskaber i Quidditch

Den Magiske skole

Svævebane

 

Du kan komme i DM-finalen: Hvem er Odenses bedste til Beer Pong?

Skrevet af: Michael Qureshi

De fleste har prøvet at spille det til fester eller ved andre hyggelige arrangementer.

Beer Pong er blevet et globalt fænomen, og nu jagter man de allerbedste i Danmark til disciplinen.

DM i Beer Pong 2018 finalen spilles lørdag d. 27. oktober på A-bar i Århus. Men inden da er der masser af muligheder for at kvalificere sig rundt omkring i landet.

Her i Odense er der kvalifikation til DM-finalen på fredag den 28. september på A-Bar i Brandts Passage.

Man tilmelder sig som et hold bestående af to personer, og man skal naturligvis være over 18 år, da der som navnet antyder er alkohol involveret.

Vinderen kommer direkte i DM-finalen

Vinderen af turneringen i Odense på fredag sendes direkte i DM-finalen i Århus.

MigogOdense har dykket lidt ned i de officielle DM-regler for Beer Pong, hvis nogen skulle være i tvivl om, hvordan man spiller det helt rigtigt.

Reglerne er fra DM i Beer Pong hjemmesiden

Basic Rules:

Inden i starter:

Det første man skal, er at stille spillet op. Her skal det vælges om der skal spilles med 6 kopper (med 2 øl) eller 10 kopper (med 3 øl). Til DM spilles der med 6 kopper. Husk at der også skal bruges to skylle kopper så boldene kan skylles mellem alle kast.
Inden spillet kan begynde skal det afgøres hvem der starter første runde. Dette gøres ved sten, saks, papir – bedst ud af 1.

Spillets gang:

Når spillet er i gang, skiftes holdene til at kaste. Alle kast skal være overhåndskast, og man må kun kaste en bold pr mand pr tur. (2 bolde pr hold). Når begge bolde er kastet, fjernes og drikkes ramte kopper.

Elbow: Når der kastes, skal albuen være bag bordets kant. Overtrædes der, er der omkast. Hvis du mener din modstander overtræder, så sig det gerne inden han kaster. Husk god sportsmanship!

Double: Hvis et hold rammer to forskellige kopper i samme runde, kaldes det en double, og holdet får to ekstra kast. Der kan ikke re-rackes efter en double.

Triple: Hvis et hold rammer to bolde i samme kop, kaldes det en triple. Ved en triple skal den ramte kop drikkes, plus 2 ekstra som det forsvarende hold vælger.

Bounce: Hvis en bold skydes ned i bordet, og hen mod kopperne, kaldes det et bounce. Hvis en bounce rammer i en kop, skal den ramte kop drikkes, plus en ekstra som det forsvarende hold selv vælger. Når der bounces, må det forsvarende hold slå bolden væk, efter den har ramt bordet.

Re-rack: Hvert hold må én gang i løbet af spillet omrokkere modstanderens kopper. Dette kaldes en re-rack. Det gøres ofte ved 3 eller 4 kopper, hvor de enten kan stilles i en lille trekant, eller en diamant. Re-racket skal gøres ved et tur skifte. Kopperne skal stå på felterne.

Spill it: En væltet kop er en ramt kop. Hvis en spiller vælter sin egen kop, f.eks. hvis han prøver at forsvare en bounce, eller fordi den havde for lidt øl i, og bolden væltede den, tæller den som en ramt kop og skal fjernes.

Defence: Det er tilladt at beskytte sine kopper, f.eks. ved at holde hænderne foran dem når der skal skydes på dem. Men hvis ens arm eller hånd bliver ramt mens den er over bordet, tæller det som en ramt kop. Det er dog tilladt at slå en bold væk når den har ramt bordet, eller hvis den rammer kanten på en kop og hopper op i luften.

Spillets afgørelse:

Spillet er slut når det ene hold har ramt alle modstanderens kopper. Når dette sker, vælger vinderen hvem der skal have det resterende øl fra spillet. Husk at der ikke er drikketvang. Det handler om at ramme kopperne, ikke hvem der kan drikke mest.

Du kan læse mere om tilmelding til fredagens Beer Pong konkurrence på A-Bar her

Signerer bøger for fulde huse: Fredag kommer Boris Laursen til Odense

Skrevet af: Michael Qureshi

De fleste Youtube- og realitystjerner starter deres karriere i det digitale univers, men det bliver alligevel mere og mere almindeligt, at fans og følgere kan udvide deres merchandise-samling med en fysisk bog på natbordet.

Her serverer stjernerne dele af deres privatliv på et sølvfad, og lader på den måde sine følgere få et endnu større indblik i deres liv bag kulissen.

Én af de mest kendte og omtalte realitystjerner i Danmark, i øjeblikket, er Paradise Hotel-deltageren og Instagram-stjernen, Boris Laursen.

Foruden at være bror til Fie Laursen, så er Boris Laursen også blevet kendt for sit udseende – og sin måske knap så flatterende titel som fuckboi.

Nu kan han dog også skrive forfatter på sit CV efter den nylige udgivelse af bogen Gentleman.

Kom i god tid

I forbindelsen med udgivelsen af bogen er Boris Laursen i gang med en stor landsdækkende bogtour, hvor man kan købe bogen og få en signeret hilsen fra Boris.

Fredag den 28. september fra klokken 18.30-19.30 er det Odenses tur, hvor Schreiners Bog & Idé i Tarup Center har æren af at byde Boris Laursen indenfor.

At dømme ud fra Boris Laursens Instagram, er det noget af et tilløbsstykke, når han besøger de mange boghandler. I København så det således ud, da han var forbi:

Den aktuelle bog hedder  “Gentleman”. I beskrivelsen af bogen lyder det:

I “Gentleman” fortæller Boris Laursen blandt andet om sit privatliv, sin fortid som fuckboy, sin transformation til gentleman og meget, meget mere.

Boris Laursen har både på TV og Youtube skabt sig et ry som den ultimative fuckboy. Men efter han mødte sin kæreste Josefine, opdagede han, at han måtte lægge stilen om. I dag forstår han, at han skal behandle kvinder med respekt, og det beskriver han i denne bog.

“Gentleman” er en velskrevet, personlig beretning om en stor livsforandring.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

NY DATO SKREVET PÅ! D. 28 I ODENSE. (Kommenter hvis jeg mangler nogle byer)

Et opslag delt af BORIS GRANT LAURSEN (@borislaursen) den