Spiseguide på 24 timer i Odense: Fra morgenmad til cocktails

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen

Der er mange gode restauranter og caféer at vælge imellem i Odense. Vi har lavet en guide til et døgn i Odense med anbefalinger til, hvor du kan gå hen for at nyde dagens forskellige måltider. Lige fra din morgenmad til en afsluttende late-night-snack.

Morgenmad og kaffe

 

Den Lille Smalle
Den Lille Smalle er en hyggelig coffee shop med lækre kaffevarianter som f.eks. cafe mocha eller latte. Her kan du også få forskellige sunde morgenmadsvarianter som f.eks. en morgenkomplet med brød, ålrøget skinke og yoghurt med hjemmelavet rabarberkompot og müsli eller en chia og smoothie bowl med frisk frugt. Begge morgenmadsvarianter koster 44 kr.

Vestergade 5
5000 Odense C

Themsens Cafe & Fristelser
Themsens Cafe & Fristelser har et meget stort udvalg af øko-fairtrade kaffavarianter. Prøv f.eks. deres stempel kaffe eller espresso.
Her kan du nyde en morgenmadsmenu til 80 kr., hvor du får spansk lufttørret serranoskinke og ost, toppet med lidt grønt, dagens brød samt smør og marmelade.

Overgade 32
5000 Odense C

Nelle’s Coffee & Whine
Hos Nelle’s kan du nyde din bæredygtige kaffe sammen med en Crossaint til 25 kr., en bolle med smør, ost eller marmelade til 25 kr. eller et stykke rugbrød med smør og ost til 15 kr. Med hele tre fede lokationer i Odense, er der helt sikkert et sted for dig.

Overgade 21A, Rosenbæk Torv 1A og Filosofgangen 30
5000 Odense C 

Brunch

 

Restaurant Nordatlanten
Er du til en luksuriøs brunch med lidt udover det sædvanlige? Så besøg Restaurant Nordatlanten på havnen, som hver lørdag og søndag fra kl. 10-15 serverer en overdådig brunchbuffet, som bestemt ikke mangler noget.

Du kan få alle de traditionelle brunchretter som æg, bacon og pølser. Men du kan også nyde godt af mere luksuriøse specialiteter som f.eks. confiteret and med tyttebær, hjemmelavet nutella og marmelade og smoothie. Buffeten koster 225 kr., og det er inklusiv alm. kaffe, the, to slags juice og tre slags bitter hvoraf den ene er deres hjemmelavede nordatlantiske bitter.

På Restaurant Nordatlanten kan du nyde din mad, imens du kigger ud over vandet.

Nordatlantisk Promenade 1
5000 Odense C

Marcello’s
Hver lørdag og søndag mellem kl. 9.30-13 serverer Marcello’s i Odense stor brunchbuffet med alle de klassiske brunchretter samt et stort udvalg af frisk frugt i flotte udskæringer og mange forskellige slags kager. Buffeten koster kun 109 kr., og du får hele 25% rabat, hvis du er studerende.

Kongensgade 10
5000 Odense C
 

Eydes Gastro Pub
Den hyggelige pubinspirerede restaurant serverer hver dag mellem 9-14.30 en stor, lækker brunchbuffet, hvor noget af udvalget varierer fra dag til dag. Buffeten koster 139 kr. og består af klassiske brunchspecialiteter som f.eks. æg, bacon, pølser og lune pandekager. Men derudover tilbyder buffeten også forskellige frokostretter som tunsalat og tarteletter.

Kongensgade 31A
5000 Odense
 

Se flere forslag i vores brunchguide her.

Frokost

 

Me – Mother’s Street Food
Her kan du få autentisk vietnamesisk street food “som mor lavede det”, og menukortet byder bl.a. på klassikere som bánh mì-sandwiches til 50 kr. og pho-supper i forskellige afskygninger til mellem 75 og 89 kr. Derudover kan du købe forskellige vietnamesiske drikkevarer.

Du kan både nyde din mad inde på restauranten, udenfor i solen eller tage den med dig.

Vestergade 1
5000 Odense C

Snik Snak
Hos Snik Snak er du sikret en hyggelig frokostoplevelse, uanset om du vælger at sidde indenfor eller ude foran restauranten.

Restauranten serverer forskellige tapas-retter til mellem 35 og 99 kr., som du kan sammensætte, som du lyster. Prøv f.eks. deres røgede laks med fynsk rygeostcreme, peberrod og sprødt rugbrød eller deres stegte unghanebryst med røget svampefløde.

Vi kan også anbefale deres Big Nik Burger til 139 kr., som bl.a. indeholder det anderledes men meget lækre mix af rosagrillet US oksekød og flæskesvær.

Jernbanegade 14
5000 Odense C

Café Skt. Gertrud
Nu er vi kommet med et vietnamesisk og et spansk bud på gode frokostrestauranter, men denne restaurant er inspireret af den klassiske franske brasseriekultur.

På Café Skt. Gertrud kan du få alt fra lækre salater til klassiske brasserieretter som f.eks. moules frites, men vi kan i særdeleshed også anbefale deres velsmagende klassiske burger med sprøde pommes frites. Priserne på frokostretterne ligger på mellem 88-284 kr.

Jernbanegade 8
5000 Odense C

Se flere forslag i vores frokostguide her.

Eftermiddagssnack

 

RICETERIA Odense
RICETERIA er en kombineret café og RICE-butik, hvor du kan få sund og hjemmelavet mad.
Her er der smæk på farverne, og du spiser af det unikke og håndlavede RICE spisestel. Vi kan især anbefale caféens flotte, velsmagende kager.

Mageløs 1
5000 Odense C 

Konditoriet Kagedåsen
I den hyggelige Brandts Passage ligger Konditoriet Kagedåsen, som serverer hjemmelavede kager og boller baseret på lækre råvarer. Udvalget varierer fra dag til dag, men du kan f.eks. få lagkager, cupcakes, tærter og småkager. Det er ikke det billigste sted i byen, men til gengæld er du garanteret kvalitet.

Brandts Passage 31D
5000 Odense C

Den Italienske Isbutik
Hos Den Italienske Isbutik i Odense kan du få hjemmelavede vafler og et stort udvalg af hjemmelavet is. Prøv f.eks. deres populære, grønne pistacieis.
Vi kårede Den Italienske Isbutik som Fyns bedste is, så den er helt sikkert værd at prøve!

Skt. Knuds Kirkestræde 9
Odense C

Aftensmad

 

Marcantonio
Hvis du har lyst til et lækkert italiensk måltid, er Marcantonio stedet! Kvaliteten er høj, men priserne er forholdsvis lave, og hovedretterne koster mellem 105-275 kr.

Restauranten serverer forskellige antipasti, pasta og ikke mindst pizza, som smager fantastisk. Du kan enten nyde din mad inde i restauranten eller udenfor i det hyggelige Vintapperstræde. Uanset hvad er stemningen dejligt uhøjtidelig, og betjeningen er god.

Se en længere anmeldelse af Marcantonio her.

Vintapperstræde 8
5000 Odense C

Bar Tapas
Er du mere i humør til tapas? Så skal du prøve Bar Tapas, som serverer running tapas, hvor du for 249 kr. kan spise alt det, du har lyst til. Du kan dog også bestille enkelte retter fra menukortet, hvis du ikke har den store sult.
På Bar Tapas kan du f.eks. nyde deres kæmperejer med hvidløg, chili og persille eller deres serranoskinke med grillede artiskokker og ristede hasselnødder.

Kongensgade 63
5000 Odense C

Restaurant Oluf Bagers Gård
Inde i en hyggelig smøge i Nørregade finder du Oluf Bagers Gård, som serverer forfriskende anderledes retter med udgangspunkt i lækre råvarer.

For 350 kr. får du 9 små retter, og mandag-onsdag får du tilmed 2 glas vin inkluderet i prisen. Menuen i juli og august består bl.a. af snobrød med rejer og purløg, jomfruhummer med malt og dild samt champagnebrus.

Nørregade 29
5000 Odense C 

Dessert

 

Café Kræz
Café Kræz er en velkendt og vellidt café i Odense. Du kan enten nyde din mad indenfor i hyggelige, intime omgivelser eller ude foran ved et af bordene. Hos Kræz kan du bl.a. få hjemmelavet kiksekage, cremet, hjemmelavet avocado-is eller en lun belgisk vaffel med is, friske bær og chokoladesauce. Alle de nævnte desserter koster 60 kr. stk.

Gråbrødre Pl. 6
5000 Odense C

Restaurant Cro’n
Hos Restaurant Cro’n får du traditionelle danske retter, som vor mor lavede dem, og de har et lækkert udvalg af dessertklassikere. Prøv f.eks. deres hjemmebagte pandekager med vaniljeis til 78 kr. eller deres gammeldaws æblekage med letpisket flødeskum til 88 kr. Du kan nyde din dessert inde i den hyggelige restaurant eller ude i deres gårdhave.

Dronningensgade 29
5000 Odense C

Ishuse ved Skovsøen
Hvis du er i humør til en god gammeldaws isvaffel, kan vi helt sikkert anbefale dig at besøge et af ishusene ved Skovsøen lidt uden for Odense centrum. Her kan du bl.a. få en god gammeldags isvaffel med guf, syltetøj og flødebolle og nyde den i de idylliske omgivelser omkring Fruens Bøge, som indbyder til en hyggelig aftengåtur rundt om Skovsøen.

Frits Vafler
Skovalléen 99
5250 Odense SV

Skovkiosken
Læssøegade 210
5230 Odense M

Øl

 

Carlsens Kvarter
Det hyggelige Carlsens Kvarter har med deres ca. 140 øl fordelt på 16 haner og et utal af flasker mildest talt et meget stort udvalg. De specialiserer sig især inden for belgiske øl, men de tilbyder også mange andre varianter fra både Danmark og resten af verden.
Indretningen er kitschet på den fede måde og har ikke ændret sig meget over årene.

Hunderupvej 19
5000 Odense C

Dunkbar
Dunkbar, som er forholdsvis ny i Odense, specialiserer sig i helt friskbrygget øl. De er desuden de eneste i Odense, som forhandler øl fra tjekkiske Vinohradsky Pivovar. Så leder du efter et alternativ til Odense Pilsner’en uden at have modet til at kaste dig ud i de helt specielle øltyper, er Dunkbar et rigtig godt bud.

Dunkbar tilbyder desuden studierabat på deres tjekkiske pilsnere (35 kr.).

Jernbanegade 24A
5000 Odense C

Christian Firtal
Christian Firtal ligger i en af Odenses hyggeligste sidegader; Vintapperstræde. Her kan du nyde et stort udvalg af specialøl fordelt på tyve forskellige haner. Øltavlen opdateres løbende, så der er garanti for at få prøvet noget nyt ved næsten hvert besøg.

Christian Firtal har desuden happy hour hver dag mellem kl. 19 og 20, hvor der er halv pris på alle slags fadøl.

Vintapperstræde 31
5000 Odense C

Se flere forslag i vores ølguide her.

Cocktails

 

Grand Hotel Cocktail Bar & Lounge
Grand Hotel bryster sig med, at de serverer byens bedste cocktails. Om det er sandt, vil vi lade dig afgøre, men stedet er helt sikkert et besøg værd. Det er imidlertid ikke kun deres cocktails, som er et besøg værd; omgivelserne er utroligt lækre, og hvis solen skinner, kan du endda nyde dine cocktails på den flotte tagterrasse.

Jernbanegade 18
5000 Odense C

Goma
Goma er ikke blot kendt for deres lækre japansk-inspirerede mad – de er også kendt for at lave fantastiske cocktails. Prøv f.eks. deres lækre ’Lady In Red’, som emmer af sommer. Cocktailen består af ginvarianten Beefeater 24, rabarber og æggehvider.

Kongensgade 66-68
5000 Odense C

MASH
Selvom mange nok forbinder MASH med kvalitetskød, serverer de også lækre cocktails. Prøv f.eks. deres Hemingway Daiquiri med lime og grapefrugt eller deres MASH Margarita. Cocktailsene koster mellem 100-125 kr. 

Vær dog opmærksom på, at MASH kun har åbent til kl. 22 i hverdagene og til kl. 23 torsdag-lørdag.

Vestergade 11
5000 Odense C

Få mere inspiration i vores cocktailguide her.

Late night snack

 

Piccolo Take Away
Efter en god aften i byen trænger du måske til en late night snack, inden du skal hjem i seng. Her er Piccolo et godt bud. Piccolo er en odenseklassiker, og det er nok de færreste i Odense, som ikke har prøvet Ali’s pizzaer i løbet af årene.

Vestergade 50
5000 Odense C

Pizza Pizza
Et andet godt bud på en late night snack i Odense er Pizza Pizza. Her kan du hele natten få gode pizza slice.

Nørregade 16
5000 Odense C

The Peach Pit
The Peach Pit har eksisteret i mange år efterhånden, og de er især kendt for deres pizza slices. Men du kan også få bl.a. durum, pita og pommes frites.
Torsdag, fredag og lørdag har de åbent hele natten, så det er det ideelle sted at slutte din bytur af.

Mageløs 7
5000 Odense C

Autohuset Fyn fik Gazelle i 2018: Starter året med Fyns billigste serviceabonnement

Skrevet af: Michael Qureshi

2018 blev i den grad et fantastisk år for Autohuset Fyn.

Det blev året, hvor de rykkede ind i deres nye store domicil på Nyborgvej i Odense, og så modtog de en eftertragtet Gazelle-pris fra finansmediet Børsen.

En Gazelle uddeles til de virksomheder i Danmark, der vækster hurtigst.

Autohuset Fyn har i den forbindelse valgt at takke deres nuværende samt nye kunder med Fyns billigste serviceabonnement som indtil 1. marts 2019 kan fås for blot 119 kr. om måneden.

Med dette serviceabonnement kan du eller din virksomhed få den nyindkøbte bil serviceret i hele garantiperioden.

Det helt særlige tilbud gælder uanset størrelse og prisklasse, og giver dig som bilejer en enorm tryghed, da du hermed kender de faste månedlige udgifter.

Eneste krav er, at bilen er ny, og serviceabonnementet laves inden for de første 30 dage efter købet.

Dertil kommer, at det er muligt at skræddersy aftalen, så produkter som hjulskift og vejhjælp kan tilvælges til en yderst fordelagtig merpris

Helt simpelt fortalt betyder det, at Autohuset Fyn, for et lille månedligt beløb, står 100 procent på mål for, at alt er, som det skal være, så garantien opretholdes hos bilforhandleren.

Gælder uanset bilmærke

Det fortalte værkstedschef Mark Miari, da MigogOdense besøgte Autohuset Fyn lige før jul på værkstedet på Nyborgvej 427 i Odense.

“Det er serviceeftersyn ifølge fabrikantens forskrifter. Det vil sige, at vi udskifter de dele, som den pågældende fabrikant kræver ifølge servicehæftet.

Om det er Audi, Kia, BMW eller hvilket som helst andet mærke, så er prisen den samme og med mærkespecifik oliemængde,” forklarer han.

Overholder man ikke sin service, og bilen eksempelvis går i stykker, så frafalder garantien nemlig.

Så derfor er det både en billig og meget tryg løsning med de 119 kr. om måneden hos Autohuset Fyn.

Man er sikker på, at garantien holder

Mange er usikre på, om de må få serviceret deres bil andre steder end forhandleren for at overholde garantien, og derfor sidder mange bilejere med dyre reparationsaftaler hos forhandlerne.

Med serviceabonnementet hos Autohuset Fyn slipper du både for dyre service-regninger på én gang, og så er du helt sikker på, at garantien holder.

Det garanterer de.

“Hvis vi skulle lave en fejl, så forhandleren kan sige, at de ikke vil dække garantien, så dækker vi det. Vi står 100 procent inde for det vi laver og på det her serviceabonnement.

Kunden kan være fuldstændig tryg i hele den periode, som garantien dækker. Er det en Kia med syv års garanti, så gælder vores tilbud selvfølgelig alle syv år,” forklarer den innovative værkstedschef.

Han er ikke bleg for at kalde det for Fyns billigste serviceabonnement, og det er absolut også noget, som vil blive taget godt imod hos nye bilejere.

Det betyder nemlig en besparelse på helt op til 50% i forhold til markedsprisen på lignende serviceaftaler.

Skulle man mod forventning finde et bedre tilbud, garanterer Autohuset Fyn den billige pris med et 110% prismatch.

Altid gratis lånebil med i aftalen

Et kæmpe ekstra plus ved aftalen til de 119 kr. om måneden er, at der altid følger en gratis lånebil med, hvis din egen bil er til service, eller hvis Autohuset Fyn har den forbi forhandleren i forbindelse med garanti-tjek.

“Hvis du køber en bil med garanti på, og der går noget i stykker, så synes jeg ærlig talt ikke, at det kan være rigtigt, at kunden dels skal bruge tid på at komme ud til forhandleren med den, og dels betale flere hundrede kroner for en lånebil.

Derfor får man med vores serviceabonnement en lånebil kvit og frit, hvor man udelukkende betaler for benzinen,” siger han.

Modtog en Gazelle-pris fra Børsen

Der er også styr på tingene og ikke mindst regnskaberne hos Autohuset Fyn, der oprindeligt startede i Marslev.

Som nævnt modtog man i slutningen af 2018 en Gazelle-pris fra Børsen.

Den lander på en virksomheds bord, hvis man som minimum formår at fordoble sin omsætning hvert år over en periode på fire år, samtidig med at der er plus på bundlinjen.

“Jeg blev ringet op og spurgt; er du godt klar over, at du har fået en Gazelle-pris? Det anede jeg ingenting om, så vi har fået sådan en fin statuette, og det er klart, at det er noget, vi er rigtig stolte over.

Det giver da også noget troværdighed til et autoværksted, og for mig er det utrolig vigtigt at have et tillidsfuldt forhold til kunderne,” forklarer Mark.

Hente-bringe service på hele Fyn

Det er også et af punkterne omkring serviceabonnementet. Nemlig tilliden og den gode service.

Det er sådan, at Autohuset Fyn tilbyder at hente og bringe din bil, hvis den skal til service UANSET hvor du befinder dig på Fyn.

“Vi har gratis hente-bringe service. Vi henter dem på hele Fyn. Der er da nogen, som har sagt til mig, at jeg er bindegal.

Det kan koste to timers arbejde bare at hente en bil. Men det er jeg villig til, fordi jeg vil levere den bedste service i Odense og på resten af Fyn.

Vi har eksempelvis kunder, der arbejder på OUH. De møder ind på arbejde, og så henter vi bilen og sørger for, at den er tilbage igen, når de har fået fri.

Den service er de meget lykkelige for. Tid er kostbar og værdifuld for mange mennesker i dag, og vi ønsker at spare tid for vores kunder,” forklarer Mark.

Eventyret startede i Marslev

Det hele startede i 2012 i Marslev, hvor han og hans kone startede som selvstændige med eget autoværksted.

Blikket var dog hurtigt rettet mod udvidelse til Odense, og i april 2018 åbnede dørene så til et nyt, flot autoværksted.

“Vi er rigtig glade for beslutningen om at åbne her i Odense. Vi ligger også på en god placering, som er let at komme til. Vi laver mange erhvervsbiler, så vi har højt til loftet her, hvor vi er vi har specielle varevognsløftere, som vi ikke har i Marslev.

Så på den måde kan vi køre noget mere igennem. Vi kan tage større biler, og man skal ikke vente så lang tid på at komme til,” lyder det fra Mark.

Serviceabonnementet til kampagneprisen på 119 kr. i hovedtræk:

 • Din fabriksgaranti bevares på bilen, og du får stempel i servicebogen
 • Originale Bosch servicedele eller tilsvarende kvalitet
 • Gratis arbejdsløn i forbindelse med pære- og viskerskift mellem service
 • Gratis støvsugning af bilen
 • Gratis lånebil med fri km
 • Gratis hente/bringe service på hele Fyn
 • Gratis opbevaring af dine hjul i forbindelse med hjulskift
 • Gratis synstjek
 • Gratis opfyldning af sprinklervæske hele året
 • Gratis Shell bilvask i forbindelse med serviceeftersyn
 • Kampagnen med kampagneprisen på 119 kr. gælder indtil 1. marts 2019

Priseksempel 1: Din bils garantiperiode er 2 år (24 mdr). Samlede serviceudgifter for dig i hele garantiperioden = 2.856 kr. (119 kr. x 24 mdr).

Priseksempel 2: Din bils garantiperiode er 5 år (60 mdr). Samlede serviceudgifter for dig i hele garantiperioden = 7.140 kr. (119 kr. x 60 mdr).

Priseksempel 3: Din bils garantiperiode er 7 år (84 mdr). Samlede serviceudgifter for dig i hele garantiperioden = 9.956 kr. (119 kr. x 84 mdr).

Serviceabonnementet gælder i øvrigt også erhvervsbiler.

Med dette serviceabonnement kender man sine faste udgifter på bilen på forhånd, og det er kun i forbindelse med ekstraordinære reparationer, at det koster ekstra.

Skal du have lavet værkstedsarbejde, som ikke er omfattet af serviceabonnementet, får du minimum 20% rabat på timelønnen.

Er du interesseret i et serviceabonnement på din nye bil, så kontakt på mail@autohusetfyn.dk. Husk: din bil skal være ny og serviceabonnementet skal oprettes senest 30 dage efter købet.

Ved bestilling af serviceabonnement vil vi sætte pris på, hvis du nævner, at du har læst det på MigogOdense.

Nu åbner Odenses nye Virtual Reality Café: Vind vilde oplevelser

Skrevet af: Michael Qureshi

Som man kunne læse først her på MigogOdense, så får byen en helt ny ægte Virtual Reality café.

Nu er åbningsdatoen også fastsat. Det bliver på lørdag d. 19. januar, at den landsdækkende kæde Limitless åbner i hjertet af Odense.

Caféen ligger på Kongensgade 9, og det ventes at blive noget af et tilløbsstykke.

Nu kan du helt ekstraordinært dykke med Den Hvide Haj eller en Blåhval. Du kan også kæmpe for dit liv i zombie-apocalypse. Her føles det mere ægte end nogensinde før.

Alle kan prøve VR-oplevelsen

Den nye Limitless Virtual Reality café indbyder nemlig til, at man tager venner, veninder, kollegaer eller familiemedlemmer med ind for at prøve Danmarks eneste ægte VR-oplevelse.

På åbningsdagen vil der nemlig være gratis VR-oplevelser til alle. Det skriver de på Facebook.

“I kan komme ind og få en GRATIS intropakke på vores åbningsdag.

Butikken er en af de absolut fedeste, og lægger op til nogle rigtig gode arrangementer og hygge for dig og dine bekendte.

På lørdag er i velkommen til blot at droppe forbi.

Det er nemlig ikke muligt at booke tid til vores åbningsdag. Fra søndag d. 20 januar og frem, kan i dog booke tider igennem vores hjemmeside,” skriver de på deres Facebook-side.

Kun fantasien sætter grænser

På Limitless Virtual Realitys Facebookside kan man snuse lidt til det nye banebrydende VR-koncept, og få en smagsprøve på, hvad man kan opleve via deres ultraavancerede VR-udstyr.

Tjek den her

Med spil som The Blue og Proton War, er det kun fantasien der sætter grænser.

“Vi har noget af det nyeste udstyr på markedet, som i den grad giver en følelse af virkelighed – her snakker jeg både om gåmaskiner, hvor man kan bevæge hele kroppen, men også “free-stands” hvor man kan prøve nogle rigtig fede spil bl.a. det meget kendte spil beat saber.” fortæller Andreas, som er butikschef i Aarhus.

Læs mere om VR Limitless her. 

KONKURRENCE

I samarbejde med VR Limitless udlodder vi 5 gavekort a 250 kr.

For 250 kr. kan man booke Den Store Pakke på 55 minutter – og man kan godt være flere, der prøver i løbet af seancen.

Sådan vinder du;
Like opslaget på MigogOdenses Facebook-side
Skriv hvor VR Limitless kommer til at ligge i Odense
Skriv mindst en du vil dele VR-oplevelsen med

Kåret til Danmarks bedste: Burger Shack åbner i denne uge i Odense

Skrevet af: Michael Qureshi
Første billede indefra Burger Shack i Odense
Første billede indefra Burger Shack i Odense

Vi har efterhånden glædet os til det i noget tid.

Men nu sker det endelig. The Burger Shack åbner i Odense i denne uge.

På torsdag d. 17. januar kommer dagen, hvor en af landets mest driftige burger-restauranter indtager Odense.

De har i forvejen steder i Aarhus, Aalborg, Randers, Silkeborg, Horsens, Kolding, Vejle og Herning.

The Burger Shack åbner her i byen i Vintapperstræde 6. Det gør de selvfølgelig med et brag som altid.

Åbningstilbud på en flad 50’er

For en flad 50’er får du en Shack burger menu hele torsdag, fredag og lørdag.

Hos Burger Shack er de helt vilde med lokalerne i hjertet af Odense.

“Vi er enormt stolte af netop denne Burger Shack. Lokalerne passer perfekt til vores koncept og vi må indrømme at vi er enormt tilfredse med resultatet.

Den hyggelige Shack stemning sidder lige i øjet. Så nu glæder vi os bare til, at den fyldes med en masse dejlige sultne gæster,” siger Jakob Nielsen, som er franchisetager i Odense.

Burger Shack indefra

Lækre burgere på vej hjem fra byen

Hvis Odense har savnet et godt alternativ til lækker mad sent om aftenen, så er der også gode nyheder.

Allerede fra torsdag holder The Burger Shack også natåbent, som de fremover vil gøre hver torsdag, fredag og lørdag.

Det bliver altså en oplagt mulighed for at nyde kvalitetsburgere på alle tider af døgnet!

De er blevet kåret til Danmarks bedste burger efter en landsdækkende afstemning på Opdag Danmark.

De er to gange i træk blevet kåret til Århus’ bedste Burger, og så vandt de Byens Bedste Burger i Aalborg til AALBORG AWARDS sidste år.

Så man må altså godt have store forventninger, når The Burger Shack åbner i Odense.

Den fremadstormende burgerkæde har fokus på flammegrill, økologi og bæredygtighed, og stormer frem i flere byer i Danmark.

Hvad: Burger Shack åbner i Odense
Hvor: Vintapperstræde 6
Hvornår: Torsdag d. 17. januar kl. 11.00
Hvad sker der: 50 kr. for en Shack menu torsdag, fredag og lørdagDu kan tilmelde dig åbningsbegivenheden her

 

Fynske sportshelte hyldes på lørdag: Alle er inviteret til Fynske Bank Sportslørdag

Skrevet af: Michael Qureshi
Fynske Bank Sportslørdag afholdes 19. januar 2019
Fynske Bank Sportslørdag afholdes 19. januar 2019

I år er det 10. år i træk, at Fynske Bank Sportslørdag fylder hallerne i Odense Idrætspark.

Her hylder fynboerne de fynske sportshelte, og alle kan ganske gratis komme med.

Det løber af stablen på lørdag d. 19. januar, og traditionen tro kan fynboerne se frem til en festlig fejring i Odense Idrætshal, når Fynske Bank Sportslørdag hylder frivillige – og professionelle sportsudøvere fra Fyn med opvisninger og prisoverrækkelser kl. 13.00 – 17.00.

70 partnere arbejder sammen for at gøre denne lørdag i januar uforglemmelig, heriblandt ni kommuner, 50 idrætsforeninger og tre fynske medier.

2019 er en milepæl for Fynske Bank Sportslørdag, men dagen bliver ikke ugenkendelig for publikum.

Stadig tre faste store priser

Der vil stadig blive uddelt de 3 faste priser: Fynske Bank Kammeratskabspris, Årets Fund og Årets Sportsnavn på Fyn.

Sidstnævnte pris har en lang historie bag sig – den er nemlig blevet uddelt siden 1950. Årets Frivillige Idrætsleder og Den Fynske Idrætsforeningspris kåres efterfølgende ved aftenens branchefest for specielt inviterede, hvor der også vil være fejring af de mange fynske danmarksmestre.

“Vi viser omverdenen, at Fyns kommuner står sammen om et fælles projekt. Fynske Bank Sportslørdag er en god og hyggelig anledning til at fejre vores dygtige sportsfolk og give dem den ros og anerkendelse, de fortjener,” siger Bo Hansen, borgmester i Svendborg og partner ved Fynske Bank Sportslørdag.

Fælles fynsk sammenhold

Rådmand i Odense Kommune, Jane Jegind, er også begejstret for den fællesskabsfølelse Fynske Bank Sportslørdag giver.

“Vi skal være stolte af alle fynboer, der præsterer noget ekstraordinært. Det er et fælles fynsk sammenhold, vi har. For sammen er vi altså stærkere end hver for sig. Og det er Fynske Bank Sportslørdag med til at sætte fokus på,” siger hun.

Udover prisuddelingen kan gæsterne glæde sig til en sportsfestival med flotte opvisninger og ikke mindst til at prøve kræfter med over 40 forskellige sportsaktiviteter, fra ishockey og skøjteløb til atletik og fodbold.

For første gang vil der være mulighed for at prøve flere aktiviteter udendørs. Her kan man få lov at sætte sig i sadlen til cyklecross eller mini motocross.

Ligeledes kan publikum se frem til et gensyn med den populære maskotdyst, hvor OB’s maskot Victor konkurrerer mod LuriFox fra Odense Håndbold, Svendborg Rabbits kanin, Van GOG fra GOG og Odense Bulldogs’ Scotty.

“Fynske Bank Sportslørdag er en festlig begivenhed, der samler en diversitet af sportsgrene og viser bredden i det fynske foreningsliv. Nogle af sportsgrenene kommer vi også til at se mere til ved events, som Fyn skal være vært for de kommende år,” fortæller Jakob Lund Staun, forretningschef hos Sport Event Fyn, der er en del af Destination Fyn.

Mød alle de store sportshold

Fynske Bank Sportslørdag er også kendt for at bringe de fynske sports fans helt tæt på øens sportsstjerner, og har børnene mod på at møde deres idoler, bliver der rig mulighed for det, for de mange fynske professionelle sportsfolk stiller gerne op til autografskrivning og selfies.

Du kan blandt andet møde OB, Odense Håndbold og Svendborg Rabbits!

Arrangementet plejer at tiltrække op mod 5.000 gæster i Odense Idrætsparks syv haller, så for 10. gang er der lagt op til en fantastisk begivenhed.

Hvad: Fynske Bank Sportslørdag
Hvornår: Lørdag 19. januar
Hvor: Odense Idrætspark
Gratis entré – Læs mere her